NIEUW bruidsjurken tot 1399,00

 

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

 

ONZE NIEUWE COLLECTIE 2019/2020 PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEEL GESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL  14  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG.  OP ZON EN FEESTDAGEN ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

per pagina
 • Bruidsjurk Bohemian stijl 4192
  Bruidsjurk Bohemian stijl 4192

  Schitterende romantische bruidsjurk in Bohemian stijl, gemaakt van prachtige kant, ritssluiting achter en een mooie halflange sleep. Deze bruidsjurk kan worden gemaakt in het ivoor, in het ivoor/zand, in ivoor/blush of in het…

  € 699,00
 • Bruidsjurk in Bohemian stijl 4176
  Bruidsjurk in Bohemian stijl 4176

  Schitterende off shoulder bruidsjurk in de romantische Bohemian stijl gemaakt van prachtige kant, ritssluiting achter en een mooie halflange sleep. Deze bruidsjurk kan worden gemaakt in het ivoor.

  € 699,00
 • Bruidsjurk 1035
  Bruidsjurk 1035

  Prachtige bruidsjurk gemaakt van chiffon, met mooie hand geborduurde details en een vetersluiting achter.

  € 599,00
 • Bruidsjurk TL17
  Bruidsjurk TL17

  Schitterende voorkant kort bruidsjurk, gemaakt van satijn luxe kant en organza, vetersluiting achter. Deze jurk kan ook in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 699,00
 • Bruidsjurk TL19 kort
  Bruidsjurk TL19 kort

  Schitterende korte bruidsjurk, gemaakt van satijn luxe kant en organza, vetersluiting achter. Deze jurk kan ook in vele andere kleuren worden gemaakt

  € 649,00
 • Bruidsjurk 4186
  Bruidsjurk 4186

  Schitterende bruidsjurk die in meerdere kleuren kan worden gemaakt: in ivoor/blush zoals op de foto's, ivoor/champagne of in het geheel ivoor. Ritssluiting achter en een mooie sleep.

  € 799,00
 • Bruidsjurk B013W
  Bruidsjurk B013W

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van tafzijde met prachtige hand geborduurde details , vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Kan ook in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 899,00
 • Bruidsjurk sexy SK87
  Bruidsjurk sexy SK87

  Schitterende sexy voorkant kort bruidsjurk gemaakt van satijn en organza met mooie details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 849,00
 • Bruidsjurk N015
  Bruidsjurk N015

  Schitterende bruidsjurk van tafzijde tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter.

  € 799,00
 • Bruidsjurk 4180
  Bruidsjurk 4180

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn ,organza en kant deze bruidsjurk kan worden gemaakt in het ivoor. Ritssluiting achter en een mooie sleep.

  € 799,00
 • Bruidsjurk N041
  Bruidsjurk N041

  Schitterende bruidsjurk , deze bruidsjurk is gemaakt van satijn luxe kant en tule met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, rits of vetersluiting naar keuze achter.

  € 799,00
 • Bruidsjurk N039
  Bruidsjurk N039

  Schitterende bruidsjurk , deze bruidsjurk is gemaakt van satijn luxe kant en tule met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, rits of vetersluiting naar keuze achter

  € 799,00
per pagina
© 2009 - 2021 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel