NIEUW bruidsjurken tot 1399,00

 

 

EVEN EEN BELANGRIJKE MEDEDELING :  WIJ GAAN STOPPEN .Wij leveren nog uit tot einde juni 2024, en dan gaan we echt stoppen om hopelijk nog een poosje van ons pensioen te kunnen genieten.

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

 

ONZE NIEUWE COLLECTIE 2023 PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEEL GESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL  18  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0648468323 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG.  OP ZON EN FEESTDAGEN ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

per pagina
 • Bruidsjurk MR74
  Bruidsjurk MR74

  Schitterende luxe romantische off shoulder bruidsjurk gemaakt van satijn en tule, met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie sleep.

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk 2596
  Bruidsjurk 2596

  Schitterende bruidsjurk , deze bruidsjurk kan worden gemaakt in het wit of ivoor kleur , gemaakt van satijn, tule en kant , Ritssluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk sexy B10914
  Bruidsjurk sexy B10914

  Prachtige sexy bruidsjurk met schitterend gedeeltelijk doorschijnend en bewerkt lijfje de bruidsjurk is gemaakt van satijn en luxe organza met een mooie halflange sleep en vetersluiting achter.

  € 899,00
 • Bruidsjurk C185W
  Bruidsjurk C185W

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn tule luxe Franse kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk Sexy SK04
  Bruidsjurk Sexy SK04

  Schitterende sexy bruidsjurk van satijn, tule en kant met mooie hand geborduurde details gedeeltelijk doorschijnende lijfje, korte sleep.

  € 849,00
 • Bruidsjurk 4258
  Bruidsjurk 4258

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn, kant, tule, met mooie handgemaakte details. Ritssluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk 4253
  Bruidsjurk 4253

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn, kant, tule . Ritssluiting en een mooie korte sleep.

  € 849,00
 • Bruidsjurk 4252
  Bruidsjurk 4252

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn, kant, tule . Ritssluiting achter en een mooie korte sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk 4251
  Bruidsjurk 4251

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn, kant, tule . Ritssluiting overtrokken achter en een mooie korte sleep.

  € 799,00
 • Bruidsjurk 4250
  Bruidsjurk 4250

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn, kant en tule. Ritssluiting achter en een mooie korte sleep.

  € 849,00
 • Bruidsjurk Glinster AB060
  Bruidsjurk Glinster AB060

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn, luxe bewerkte glinster tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Dit zijn de originele foto's, wat u ziet is…

  € 1.399,00
 • Bruidsjurk met details in kleur AB034
  Bruidsjurk met details in kleur AB034

  Schitterende luxe romantische bruidsjurk gemaakt van satijn, tule en luxe kant, met prachtige details in kleur, vetersluiting achter en een prachtige lange sleep.

  € 1.399,00
per pagina
© 2009 - 2023 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel