NIEUW bruidsjurken tot 1399,00

 

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

 

ONZE NIEUWE COLLECTIE 2023 PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEEL GESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL  17  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG.  OP ZON EN FEESTDAGEN ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

per pagina
 • Bruidsjurk N039
  Bruidsjurk N039

  Schitterende bruidsjurk , deze bruidsjurk is gemaakt van satijn luxe kant en tule met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, rits of vetersluiting naar keuze achter

  € 799,00
 • Bruidsjurk N042
  Bruidsjurk N042

  Schitterende bruidsjurk , deze bruidsjurk is gemaakt van satijn en tule met prachtige handgemaakte details, rits of vetersluiting naar keuze achter

  € 799,00
 • Bruidsjurk N068
  Bruidsjurk N068

  Schitterende bruidsjurk van satijn en luxe organza, met prachtige hand geborduurde details, Vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk N059
  Bruidsjurk N059

  Prachtige bruidsjurk met schitterende details, de bruidsjurk is gemaakt van satijn en luxe organza met een mooie halflange sleep en vetersluiting achter.

  € 899,00
 • Bruidsjurk Y215
  Bruidsjurk Y215

  Schitterende bruidsjurk deze jurk is gemaakt van satijn, tule en luxe kant, met mooie details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk AB45
  Bruidsjurk AB45

  Schitterende luxe romantische bruidsjurk gemaakt van satijn, luxe kant en tule met mooie details in kleur, Vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk HM87
  Bruidsjurk HM87

  Schitterende luxe bruidsjurk met lange sleep, deze bruidsjurk is gemaakt van satijn en luxe organza met mooie hand geborduurde details, vetersluiting achter.

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk 121A2
  Bruidsjurk 121A2

  Schitterende luxe bruidsjurk, deze bruidsjurk is gemaakt van satijn tule en luxe Franse kant, met prachtige hand geborduurde details en handgemaakte rozen . mooie halflange sleep , Vetersluiting achter ,deze bruidsjurk kan ook in…

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk EG147
  Bruidsjurk EG147

  Schitterende bruidsjurk geheel op maat gemaakt ,gemaakt van satijn organza en luxe kant, met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter geen sleep. Dit zijn de originele foto's wat u ziet is wat u krijgt.

  € 899,00
 • Bruidsjurk 2056
  Bruidsjurk 2056

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van satijn en tule met mooie hand geborduurde en handgemaakte details. Deze bruidsjurk heeft een gedeeltelijk doorschijnend lijfje. Vetersluiting achter. Deze bruidsjurk kan ook in andere…

  € 999,00
 • Bruidsjurk PG123
  Bruidsjurk PG123

  Schitterende luxe bruidsjurk, gemaakt van satijn tule en luxe Franse kant met prachtige details, vetersluiting achter en een schitterende halflange sleep.

  € 999,00
 • Bruidsjurk RZ48
  Bruidsjurk RZ48

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn en luxe organza met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.099,00
per pagina
© 2009 - 2023 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel