NIEUW bruidsjurken tot 1399,00

 

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

 

ONZE NIEUWE COLLECTIE 2021/2022 PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEEL GESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL  16  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG.  OP ZON EN FEESTDAGEN ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

per pagina
 • Bruidsjurk LG6939
  Bruidsjurk LG6939

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van satijn, organza, tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details. Vetersluiting achter en een prachtige lange sleep. Deze jurk kan ook in het blauw worden gemaakt.

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk HM88
  Bruidsjurk HM88

  Schitterende luxe bruidsjurk van satijn en luxe kant met prachtige handgeborduurde details, vetersluiting achter en een lange sleep.

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk BG210
  Bruidsjurk BG210

  Schitterende bruidsjurk in wit/zwart, gemaakt van satijn, tule en zwarte kant, vetersluiting achter .

  € 999,00
 • Bruidsjurk BG212
  Bruidsjurk BG212

  Schitterende bruidsjurk deze jurk is gemaakt van satijn en organza, met mooie details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 999,00
 • Bruidsjurk LS88
  Bruidsjurk LS88

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn tule luxe Franse kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.399,00
 • Bruidsjurk PG124
  Bruidsjurk PG124

  Schitterende luxe bruidsjurk, gemaakt van satijn tule en luxe Franse kant met prachtige details, vetersluiting achter en een schitterende halflange sleep.

  € 999,00
 • Bruidsjurk ENS847
  Bruidsjurk ENS847

  Mooie romantische bruidsjurk van tafzijde en luxe organza met prachtige hand geborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie halflange sleep. Foto 1 en foto 4 zijn 2 van onze klanten in deze prachtige…

  € 999,00
 • Bruidsjurk RW662
  Bruidsjurk RW662

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn tule en luxe Franse kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.199,00
 • Bruidsjurk SO32
  Bruidsjurk SO32

  Schitterende bruidsjurk van satijn en luxe organza met mooie hand geborduurde details, vetersluiting achter geen sleep.

  € 799,00
 • Bruidsjurk Q287
  Bruidsjurk Q287

  Schitterende 2 kleurige bruidsjurk van tafzijde en tule met mooie handgemaakte details, rits of vetersluiting achter en een korte sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk L113
  Bruidsjurk L113

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van tafzijdeen luxe kant met prachtige handgeborduurde en handgemaakte details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie halflange sleep .Foto 3 is een van onze bruidjes in deze jurk.

  € 999,00
 • Bruidsjurk CG135
  Bruidsjurk CG135

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van satijn en luxe kant met prachtige handgeborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een prachtige lange sleep.

  Op de foto's ziet u Greet en Peter, Greet is een van onze…

  € 1.299,00
per pagina
© 2009 - 2021 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel