NIEUW bruidsjurken tot 1399,00

 

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

 

ONZE NIEUWE COLLECTIE 2023 PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEEL GESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL  17  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG.  OP ZON EN FEESTDAGEN ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

per pagina
 • Bruidsjurk 90021
  Bruidsjurk 90021

  Schitterende roze bruidsjurk in halter model met prachtige hand geborduurde details , de jurk is gemaakt van tafzijde en tule, rits of vetersluiting naar keuze achter.

  € 799,00
 • Bruidsjurk SW88
  Bruidsjurk SW88

  Schitterende sexy bruidsjurk met een diep uitgesneden rug. Gemaakt is deze jurk van satijn en luxe kant, ritssluiting achter en een mooie sleep.

  € 949,00
 • Bruidsjurk GB32
  Bruidsjurk GB32

  Schitterende romantische bruidsjurk, gemaakt van tafzijde luxe kant en tule met mooie handgeborduurde details, Vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Deze bruidsjurk kan in vele kleuren worden gemaakt.

  € 999,00
 • Bruidsjurk NC2028
  Bruidsjurk NC2028

  Prachtige elegante en luxe bruidsjurk van satijn en Franse kant, schitterende hand geborduurde details en een mooie korte sleep.

  € 999,00
 • Bruidsjurk WK566
  Bruidsjurk WK566

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van satijn, organza, tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details. Vetersluiting achter en een mooie lange sleep.

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk LX55
  Bruidsjurk LX55

  Schitterende luxe wijd vallende bruidsjurk, gemaakt van satijn tule en luxe kant, vetersluiting achter en een mooie sleep.

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk LN20
  Bruidsjurk LN20

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn organza en luxe kant met mooie hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk CN2104
  Bruidsjurk CN2104

  Schitterende bruidsjurk , gemaakt van tafzijde, tule en luxe kant, met mooie handgeborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Deze jurk kan ook in andere kleuren worden gemaakt.

  € 899,00
 • Bruidsjurk 2025
  Bruidsjurk 2025

  Schitterende bruidsjurk van satijn , met prachtige hand geborduurde details , vetersluiting achter , mooie halflange sleep

  € 949,00
 • Bruidsjurk NC2066
  Bruidsjurk NC2066

  Schitterende luxe strapless bruidsjurk van satijn tule en luxe kant , met prachtige hand geborduurde details .Vetersluiting achter en een mooie lange sleep

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk 2084
  Bruidsjurk 2084

  Schitterende bruidsjurk van satijn luxe kant en tule, met prachtige hand geborduurde details in het zwart, vetersluiting achter en een mooie sleep.,

  € 999,00
 • Bruidsjurk GD02
  Bruidsjurk GD02

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van satijn, organza en luxe goudkleurige Franse Kant met prachtige hand geborduurde details in goud kleur, vetersluiting achter en een mooie lange sleep.

  € 1.199,00
per pagina
© 2009 - 2023 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel