NIEUW bruidsjurken tot 1399,00

 

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

 

ONZE NIEUWE COLLECTIE 2019/2020 PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEEL GESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL  14  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG.  OP ZON EN FEESTDAGEN ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

per pagina
 • Bruidsjurk RW665
  Bruidsjurk RW665

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn tule luxe Franse kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, deze bruidsjurk heeft een gedeeltelijk doorschijnend lijfje, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.399,00
 • Bruidsjurk AB032
  Bruidsjurk AB032

  Schitterende luxe off shoulder bruidsjurk gemaakt van satijn luxe kant en tule, Vetersluiting achter en een mooie lange sleep.

  € 1.399,00
 • Bruidsjurk GS80
  Bruidsjurk GS80

  Schitterende romantische bruidsjurk, gemaakt van satijn en luxe organza met mooie handgeborduurde details,Vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Deze bruidsjurk kan in vele kleuren worden gemaakt.

  € 999,00
 • Bruidsjurk PG120
  Bruidsjurk PG120

  Schitterende romantische bruidsjurk, gemaakt van satijn tule met prachtige details, vetersluiting achter en een schitterende lange sleep.

  € 999,00
 • Bruidsjurk PG123
  Bruidsjurk PG123

  Schitterende luxe bruidsjurk, gemaakt van satijn tule en luxe Franse kant met prachtige details, vetersluiting achter en een schitterende halflange sleep.

  € 999,00
 • Bruidsjurk NW911K halflange sleep
  Bruidsjurk NW911K halflange sleep

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van satijn, organza, tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details. Ritssluiting achter en een halflange sleep. Deze jurk kan ook in het ivoor met roze details worden…

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk Y746
  Bruidsjurk Y746

  Schitterende bruidsjurk van tafzijde en luxe kant met mooie handgeborduurde details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk 2753
  Bruidsjurk 2753

  Schitterende bruidsjurk, deze bruidsjurk kan worden gemaakt in ivoor kleur , gemaakt van satijn, tule en kant , ritssluiting achter en een mooie halflange sleep, DE LEVERTIJD VOOR DEZE BRUIDSJURK IS 3/4 MAANDEN.

  € 699,00
 • Bruidsjurk 4122
  Bruidsjurk 4122

  Schitterende bruidsjurk, deze bruidsjurk kan worden gemaakt in ivoor kleur , gemaakt van satijn, tule en kant , ritssluiting achter en een mooie halflange sleep, DE LEVERTIJD VOOR DEZE BRUIDSJURK IS 3/4 MAANDEN.

  € 799,00
 • Bruidsjurk 4161
  Bruidsjurk 4161

  Schitterende eenvoudige bruidsjurk, deze bruidsjurk kan worden gemaakt in het wit of ivoor kleur , gemaakt van satijn, tule en kant , ritssluiting achter en een mooie korte sleep, DE LEVERTIJD VOOR DEZE BRUIDSJURK IS…

  € 499,00
 • Bruidsjurk 4130
  Bruidsjurk 4130

  Schitterende bruidsjurk, deze bruidsjurk kan worden gemaakt in ivoor kleur , gemaakt van satijn, tule en kant , ritssluiting achter en een mooie halflange sleep, DE LEVERTIJD VOOR DEZE BRUIDSJURK IS 3/4MAANDEN.

  En vind u de…

  € 799,00
 • Bruidsjurk 4127
  Bruidsjurk 4127

  Schitterende bruidsjurk, deze bruidsjurk kan worden gemaakt in het ivoor/champagne zoals op de foto's of in het geheel ivoor , gemaakt van satijn, tule en kant , ritssluiting achter en een mooie korte sleep, DE LEVERTIJD VOOR DEZE…

  € 799,00
per pagina
© 2009 - 2021 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel