NIEUW bruidsjurken tot 1399,00

 

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

 

ONZE NIEUWE COLLECTIE 2019/2020 PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEEL GESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL  14  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG.  OP ZON EN FEESTDAGEN ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

per pagina
 • Bruidsjurk RG441
  Bruidsjurk RG441

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn, organza, tule en luxe Franse kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, gedeeltelijk doorschijnend lijfje, vetersluiting achter en een mooie lange sleep.

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk NC59A
  Bruidsjurk NC59A

  Schitterende bruidsjurk in wit/zwart, gemaakt van satijn, tule en luxe kant, vetersluiting achter en een mooie korte sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk ZW021
  Bruidsjurk ZW021

  Schitterende bruidsjurk van tafzijde kant en tule met prachtige handgeborduurde details in het zwart, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.Foto 2 is een van onze klanten in deze bruidsjurk en voor de kindjes zijn deze…

  € 899,00
 • Bruidsjurk sexy 10CV
  Bruidsjurk sexy 10CV

  Schitterende luxe sexy bruidsjurk van charmeuse een zeer luxe stof van zijde met een vleugje satijn geheel overtrokken met prachtige kant, de bruidsjurk heeft een grote split aan de zijkant en prachtige diep uitgesneden rug, mooie…

  € 999,00
 • Bruidsjurk 2029
  Bruidsjurk 2029

  Schitterende luxe halter bruidsjurk van satijn tule en luxe kant , met prachtige hand geborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie halflange sleep

  € 949,00
 • Bruidsjurk 2027
  Bruidsjurk 2027

  Schitterende romantische strapless bruidsjurk van satijn tule en luxe kant , met prachtige hand geborduurde details, de gekleurde band kan ook in vele andere kleuren worden gemaakt, vetersluiting achter en een mooie halflange…

  € 949,00
 • Bruidsjurk HM88
  Bruidsjurk HM88

  Schitterende luxe bruidsjurk van satijn en luxe kant met prachtige handgeborduurde details, vetersluiting achter en een lange sleep.

  € 1.199,00
 • Bruidsjurk kort KT546
  Bruidsjurk kort KT546

  Schitterende korte bruidsjurk gemaakt van satijn en luxe organza met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter

  € 749,00
 • Bruidsjurk 2042
  Bruidsjurk 2042

  Schitterende bruidsjurk deze bruidsjurk is gemaakt van tafzijde tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep

  € 999,00
 • Bruidsjurk 58152
  Bruidsjurk 58152

  Schitterende wijde bruidsjurk van satijn, tule en luxe kant, met mooie details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie lange sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk HM87
  Bruidsjurk HM87

  Schitterende luxe bruidsjurk met lange sleep, deze bruidsjurk is gemaakt van satijn en luxe organza met mooie hand geborduurde details, vetersluiting achter.

  € 1.199,00
 • Bruidsjurk sexy BG768
  Bruidsjurk sexy BG768

  Schitterende sexy bruidsjurk met split voor gemaakt van chiffon met prachtige handmaakte details. vetersluiting achter en een mooie korte sleep. Deze jurk kan ook in andere kleuren worden gemaakt.

  € 799,00
per pagina
 • Sweet Flavours Bruidsmode

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

 • 09-09-2017 - Beste Marianne, de grote dag van onze dochter is ondanks...  lees meer
 • 10-05-2016 - Wi willen jullie via deze weg nogmaals bedanken voor de...  lees meer
 • 30-04-2016 - Beste marianne en marc en karin het was een geweldige...  lees meer
Plaats een bericht
© 2009 - 2020 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel