NIEUW bruidsjurken tot 1399,00

 

 

EVEN EEN BELANGRIJKE MEDEDELING :  WIJ GAAN STOPPEN .Wij leveren nog uit tot einde juni 2024, en dan gaan we echt stoppen om hopelijk nog een poosje van ons pensioen te kunnen genieten.

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

 

ONZE NIEUWE COLLECTIE 2023 PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEEL GESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL  18  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0648468323 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG.  OP ZON EN FEESTDAGEN ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

per pagina
 • Bruidsjurk B013W
  Bruidsjurk B013W

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van tafzijde met prachtige hand geborduurde details , vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Kan ook in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 899,00
 • Bruidsjurk N015
  Bruidsjurk N015

  Schitterende bruidsjurk van tafzijde tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter.

  € 799,00
 • Bruidsjurk Y199
  Bruidsjurk Y199

  Schitterende bruidsjurk , deze bruidsjurk is gemaakt van satijn luxe kant en tule met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter

  € 749,00
 • Bruidsjurk Y201
  Bruidsjurk Y201

  Schitterende bruidsjurk , deze bruidsjurk is gemaakt van satijn luxe kant en tule met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie sleep.

  € 799,00
 • Bruidsjurk 2060
  Bruidsjurk 2060

  Schitterende luxe bruidsjurk van satijn, tule en luxe kant , met prachtige hand geborduurde details . Rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie halflange sleep

  € 999,00
 • Bruidsjurk T336
  Bruidsjurk T336

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn, tule en luxe kant en mooie geborduurde details, Rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk T303
  Bruidsjurk T303

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn, tule en luxe kant en mooie geborduurde details, Rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk AN913
  Bruidsjurk AN913

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn, tule en luxe kant, Rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk VB31
  Bruidsjurk VB31

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn en organza, vetersluiting achter en een kort sleepje.

  € 799,00
 • Bruidsjurk met lange sleep PG136
  Bruidsjurk met lange sleep PG136

  Schitterende luxe bruidsjurk, gemaakt van satijn tule en luxe Franse kant met prachtige details, vetersluiting achter en een prachtige lange sleep.

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk PG111
  Bruidsjurk PG111

  Schitterende bruidsjurk, gemaakt van satijn, tule en luxe kant met mooie hand geborduurde en handgemaakte details. Vetersluiting achter en een mooie sleep.

  € 999,00
 • Bruidsjurk PG122
  Bruidsjurk PG122

  Schitterende bruidsjurk, gemaakt van satijn, tule en luxe kant met mooie hand geborduurde en handgemaakte details. Vetersluiting achter en een mooie sleep.

  € 1.099,00
per pagina
© 2009 - 2023 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel