NIEUW bruidsjurken tot 1399,00

 

 

EVEN EEN BELANGRIJKE MEDEDELING :  WIJ GAAN STOPPEN .Wij leveren nog uit tot einde juni 2024, en dan gaan we echt stoppen om hopelijk nog een poosje van ons pensioen te kunnen genieten.

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

 

ONZE NIEUWE COLLECTIE 2023 PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEEL GESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL  18  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0648468323 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG.  OP ZON EN FEESTDAGEN ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

per pagina
 • Bruidsjurk PG135
  Bruidsjurk PG135

  Schitterende luxe bruidsjurk, gemaakt van satijn, bewerkte tule en luxe Franse kant met prachtige details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een schitterende halflange sleep.

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk KT83
  Bruidsjurk KT83

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter kort sleepje.

  € 999,00
 • Bruidsjurk EG148
  Bruidsjurk EG148

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter kort sleepje.

  € 899,00
 • Bruidsjurk EG047
  Bruidsjurk EG047

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter .

  € 899,00
 • Bruidsjurk BW35
  Bruidsjurk BW35

  Schitterende bruidsjurk van satijn en luxe organza met prachtige handgemaakte
  details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk AB026
  Bruidsjurk AB026

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van satijn luxe kant en tule, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie lange sleep.

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk Y305
  Bruidsjurk Y305

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn tule luxe Franse kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk CT104
  Bruidsjurk CT104

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van satijn en tule, met mooie hand geborduurde details. Vetersluiting achter en een mooie lange sleep.

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk AB033
  Bruidsjurk AB033

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van satijn luxe kant en organza, Vetersluiting achter en een mooie lange sleep.

  € 1.399,00
 • Bruidsjurk BT38
  Bruidsjurk BT38

  Schitterende luxe wijde bruidsjurk , gemaakt van satijn , luxe tule en luxe kant met met prachtige details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.199,00
 • Bruidsjurk met bolero 58153
  Bruidsjurk met bolero 58153

  Schitterende bruidsjurk van tafzijde luxe kant en tule met prachtige hand geborduurde details, rits of vetersluiting achter en een mooie halflange sleep, met de bijpassende bolero.

  € 999,00
 • Bruidsjurk met afneembare sleep 2601
  Bruidsjurk met afneembare sleep 2601

  Schitterende bruidsjurk met afneembare sleep, deze bruidsjurk kan worden gemaakt in ivoor kleur , gemaakt van satijn, tule en kant , vetersluiting achter en een mooie halflange sleep, DE LEVERTIJD VOOR DEZE BRUIDSJURK IS…

  € 999,00
per pagina
© 2009 - 2023 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel