NIEUW bruidsjurken tot 1399,00

 

 

EVEN EEN BELANGRIJKE MEDEDELING :  WIJ GAAN STOPPEN .Wij leveren nog uit tot einde juni 2024, en dan gaan we echt stoppen om hopelijk nog een poosje van ons pensioen te kunnen genieten.

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

 

ONZE NIEUWE COLLECTIE 2023 PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEEL GESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL  18  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0648468323 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG.  OP ZON EN FEESTDAGEN ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

per pagina
 • Bruidsjurk afneembare sleep 4132
  Bruidsjurk afneembare sleep 4132

  Schitterende bruidsjurk met een afneembare sleep, ritssluiting achter . Gemaakt is deze bruidsjurk van satijn en kant. Deze bruidsjurk kan in het ivoor worden gemaakt.

  € 899,00
 • Bruidsjurk met afneembare sleep 2717
  Bruidsjurk met afneembare sleep 2717

  Schitterende bruidsjurk met afneembare sleep, deze bruidsjurk kan worden gemaakt in ivoor kleur of in het wit , gemaakt van satijn, tule en kant , ritssluiting achter en een mooie halflange afneembare sleep

  € 849,00
 • Bruidsjurk op kuit lengte CMW8
  Bruidsjurk op kuit lengte CMW8

  Schitterende kuit lange bruidsjurk gemaakt van satijn, tule en kant de jurk heeft een ritssluiting achter en kan gemaakt worden in het geheel wit, in het ivoor of in het roze/wit zoals op de foto's.

  € 499,00
 • Bruidsjurk 2721
  Bruidsjurk 2721

  Schitterende romantische bruidsjurk, deze bruidsjurk kan worden gemaakt in het ivoor/champagne zoals op de foto's, in het wit of in ivoor kleur , gemaakt van satijn, tule en kant , met mooie details vetersluiting achter en een…

  € 899,00
 • Bruidsjurk 2720
  Bruidsjurk 2720

  Schitterende romantische bruidsjurk, deze bruidsjurk kan worden gemaakt in het ivoor/blush zoals op de foto's, in het wit of in ivoor kleur , gemaakt van satijn, tule en kant , met mooie details ritssluiting achter en een mooie…

  € 849,00
 • Bruidsjurk 2719
  Bruidsjurk 2719

  Schitterende romantische bruidsjurk, deze bruidsjurk kan worden gemaakt in het ivoor/blush zoals op de foto's, in het wit of in ivoor kleur , gemaakt van satijn, tule en kant , met mooie details vetersluiting achter en een mooie…

  € 849,00
 • Bruidsjurk 2718
  Bruidsjurk 2718

  Schitterende romantische bruidsjurk, deze bruidsjurk kan worden gemaakt in ivoor/blush zoals op de foto's, in het wit of in ivoor kleur , gemaakt van satijn, tule en kant , met mooie details rits of vetersluiting naar keuze achter…

  € 899,00
 • Bruidsjurk 4163
  Bruidsjurk 4163

  Schitterende luxe off shoulder bruidsjurk , gemaakt van satijn , luxe tule en luxe kant met met prachtige details, ritssluiting achter en een mooie lange sleep.

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk 4203
  Bruidsjurk 4203

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn, tule en kant. Rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie sleep.

  € 849,00
 • Bruidsjurk 4136
  Bruidsjurk 4136

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn , tule en kant met mooie details, vetersluiting achter en een mooie korte sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk 4185
  Bruidsjurk 4185

  Schitterende bruidsjurk die in meerdere kleuren kan worden gemaakt: in ivoor/champagne/roze zoals op de foto's, of in het geheel ivoor. Ritssluiting achter en een mooie sleep.

  € 799,00
 • Bruidsjurk T356
  Bruidsjurk T356

  Schitterende luxe bruidsjurk, gemaakt van satijn, organza en luxe kant. Met mooie hand gemaakte en handgeborduurde details. Vetersluiting achter.

  € 949,00
per pagina
© 2009 - 2023 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel