NIEUW bruidsjurken tot 1399,00

 

 

EVEN EEN BELANGRIJKE MEDEDELING :  WIJ GAAN STOPPEN .Wij leveren nog uit tot einde juni 2024, en dan gaan we echt stoppen om hopelijk nog een poosje van ons pensioen te kunnen genieten.

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

 

ONZE NIEUWE COLLECTIE 2023 PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEEL GESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL  18  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0648468323 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG.  OP ZON EN FEESTDAGEN ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

per pagina
 • Bruidsjurk NW1221
  Bruidsjurk NW1221

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van satijn luxe kant en tule, met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details. Vetersluiting achter en een mooie lange sleep.

  € 1.249,00
 • Bruidsjurk 4179
  Bruidsjurk 4179

  Schitterende romantische bruidsjurk, deze bruidsjurk kan worden gemaakt in het ivoor of wit , gemaakt van tafzijde , ritssluiting achter en een mooie halflange sleep,

  € 799,00
 • Bruidsjurk met bolero 2611
  Bruidsjurk met bolero 2611

  Schitterende bruidsjurk met bolero, deze bruidsjurk kan worden gemaakt in het wit of ivoor kleur , gemaakt van satijn, tule en kant , vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk 2616
  Bruidsjurk 2616

  Schitterende bruidsjurk , deze bruidsjurk kan worden gemaakt in het wit of ivoor kleur , gemaakt van satijn, tule en kant , ritssluiting aan de zijkant en een mooie korte sleep.

  € 799,00
 • Bruidsjurk 2598
  Bruidsjurk 2598

  Schitterende bruidsjurk , deze bruidsjurk kan worden gemaakt in het wit of ivoor kleur , gemaakt van satijn, tule en kant , vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 849,00
 • Sexy Bruidsjurk LB36
  Sexy Bruidsjurk LB36

  Schitterende trendy sexy strapless bruidsjurk van satijn en tule, met mooie hand geborduurde details vetersluiting achter. Kan ook in andere kleuren worden gemaakt.

  € 799,00
 • Bruidsjurk CG100
  Bruidsjurk CG100

  Schitterende sexy bruidsjurk gemaakt van satijn en luxe lichtelijk doorzichtelijke organza met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 999,00
 • Bruidsjurk CG516
  Bruidsjurk CG516

  Schitterende luxe bruidsjurk van satijn en luxe kant met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.199,00
 • Bruidsjurk Y247
  Bruidsjurk Y247

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van satijn luxe kant en tule, met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details. Vetersluiting achter en een mooie lange sleep.

  € 1.399,00
 • Bruidsjurk Y271
  Bruidsjurk Y271

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van satijn luxe kant en tule, met prachtige hand geborduurde details. Vetersluiting achter en een mooie lange sleep.

  € 1.399,00
 • Bruidsjurk J6011
  Bruidsjurk J6011

  Schitterende bruidsjurk van satijn met mooie details in kleur, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk C219
  Bruidsjurk C219

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn tule en luxe Franse kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, ritssluiting aan de zijkant en een mooie korte sleep

  € 999,00
per pagina
© 2009 - 2023 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel