NIEUW bruidsjurken tot 1399,00

 

 

EVEN EEN BELANGRIJKE MEDEDELING :  WIJ GAAN STOPPEN .Wij leveren nog uit tot einde juni 2024, en dan gaan we echt stoppen om hopelijk nog een poosje van ons pensioen te kunnen genieten.

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

 

ONZE NIEUWE COLLECTIE 2023 PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEEL GESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL  18  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0648468323 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG.  OP ZON EN FEESTDAGEN ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

per pagina
 • Bruidsjurk NW310
  Bruidsjurk NW310

  Schitterende luxe 2 kleurige bruidsjurk gemaakt van satijn, tule en luxe kant met mooie details, ritssluiting met knoopjes overtrokken achter en een mooie sleep.

  € 949,00
 • Bruidsjurk GLT291
  Bruidsjurk GLT291

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn, tule en luxe kant met mooie hand geborduurde details, vetersluiting achter en een mooie sleep.

  € 999,00
 • Bruidsjurk GLT55
  Bruidsjurk GLT55

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn, tule en luxe kant met mooie hand geborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie sleep.

  € 999,00
 • Bruidsjurk YK009
  Bruidsjurk YK009

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn met schitterende handgeborduurde details, vetersluiting naar keuze achter en een mooie halflange sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk CG098
  Bruidsjurk CG098

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van satijn en luxe kant met mooie details en een prachtige sleep. Foto 2 en 3 is Nicole een van onze bruidjes in deze prachtige jurk.

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk AN126
  Bruidsjurk AN126

  Schitterende strapless bruidsjurk van tafzijde met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 799,00
 • Bruidsjurk MB300
  Bruidsjurk MB300

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn, tule en luxe kant met mooie hand geborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie sleep.

  € 949,00
 • Bruidsjurk Sexy WD03
  Bruidsjurk Sexy WD03

  Mooie LUXE romantische sexy bruidsjurk van satijn luxe kant en tule met prachtige hand geborduurde details gedeeltelijk doorschijnend lijfje en vetersluitingen aan de zijkanten en aan de achterkant korte sleep. Ook kan deze…

  € 899,00
 • Bruidsjurk Y190
  Bruidsjurk Y190

  Schitterende romantische luxe bruidsjurk geheel op maat gemaakt, deze jurk is gemaakt van satijn en luxe organza, met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter en een prachtige sleep. Ook deze bruidsjurk kan in vele…

  € 899,00
 • Bruidsjurk Y185
  Bruidsjurk Y185

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn tule en luxe organza met prachtige handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 949,00
 • Bruidsjurk Y163
  Bruidsjurk Y163

  Schitterende romantische luxe bruidsjurk geheel op maat gemaakt, deze jurk is gemaakt van satijn en luxe organza, met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter en een prachtige sleep. Ook deze bruidsjurk kan in vele…

  € 949,00
 • Bruidsjurk AB071
  Bruidsjurk AB071

  Schitterende luxe op maat gemaakte bruidsjurk, gemaakt is deze bruidsjurk van satijn, tule en luxe kant en met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie korte sleep.

  € 1.199,00
per pagina
© 2009 - 2023 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel