NIEUW bruidsjurken tot 1399,00

 

 

EVEN EEN BELANGRIJKE MEDEDELING :  WIJ GAAN STOPPEN .Wij leveren nog uit tot einde juni 2024, en dan gaan we echt stoppen om hopelijk nog een poosje van ons pensioen te kunnen genieten.

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

 

ONZE NIEUWE COLLECTIE 2023 PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEEL GESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL  18  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0648468323 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG.  OP ZON EN FEESTDAGEN ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

per pagina
 • Bruidsjurk voorkant kort sexy 50A1
  Bruidsjurk voorkant kort sexy 50A1

  Schitterende sexy bruidsjurk van satijn, tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter. Foto 2 tot en met 4 is Cindy een van onze bruidsjurk in deze jurk, in de kleuren cappuccino/ivoor.

  € 799,00
 • Bruidsjurk EG300
  Bruidsjurk EG300

  Schitterende bruidsjurk met veel bling, gemaakt van satijn luxe kant en bewerkte glinster tule met mooie hand geborduurde details, vetersluiting achter geen sleep.

  € 849,00
 • Bruidsjurk 0119
  Bruidsjurk 0119

  Schitterende strapless bruidsjurk, gemaakt is deze bruidsjurk van satijn en luxe organza met prachtige hand geborduurde details , vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Foto 2 en 3 zijn 2 van onze bruidjes in deze…

  € 899,00
 • Bruidsjurk 2089
  Bruidsjurk 2089

  Schitterende bruidsjurk geheel op maat gemaakt , deze bruidsjurk is gemaakt van satijn tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, en kan in vele kleuren of kleuren combinaties worden gemaakt, zie…

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk YU029
  Bruidsjurk YU029

  Schitterende romantische bruidsjurk de bruidsjurk is gemaakt van satijn en organza met prachtige hand geborduurde details en mooie handgemaakte rozen .Mooie halflange sleep en een vetersluiting achter.

  € 899,00
 • Bruidsjurk NV74
  Bruidsjurk NV74

  Prachtige bruidsjurk van tafzijde luxe kant en tule, mooie hand geborduurde en handgemaakte details vetersluiting achter en een halflange sleep.Foto 2 en 3 is een van onze klanten in deze bruidsjurk.

  € 899,00
 • Bruidsjurk 58250
  Bruidsjurk 58250

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn, tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter. Deze bruidsjurk kan ook in vele andere kleuren worden gemaakt

  € 849,00
 • Bruidsjurk BR74
  Bruidsjurk BR74

  Schitterende halter bruidsjurk van satijn en tulle met mooie handgemaakte details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie halflange sleep.

  € 999,00
 • Bruidsjurk BG211
  Bruidsjurk BG211

  Schitterende bruidsjurk deze jurk is gemaakt van satijn en tule, met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk voor kort SK87
  Bruidsjurk voor kort SK87

  Schitterende luxe voorkant kort bruidsjurk gemaakt van satijn, tule en luxe kant , vetersluiting achter,

  € 799,00
 • Bruidsjurk kort ST25
  Bruidsjurk kort ST25

  Schitterende luxe korte bruidsjurk gemaakt van satijn, tule en luxe kant , vetersluiting achter,

  € 749,00
 • Bruidsjurk kort TL38
  Bruidsjurk kort TL38

  Schitterende pittige korte bruidsjurk gemaakt van tafzijde , vetersluiting achter,

  € 649,00
per pagina
© 2009 - 2023 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel