NIEUW bruidsjurken tot 1399,00

 

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

 

ONZE NIEUWE COLLECTIE 2019/2020 PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEEL GESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL  14  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG.  OP ZON EN FEESTDAGEN ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

per pagina
 • Bruidsjurk NBR 29
  Bruidsjurk NBR 29

  Deze bruidsjurk is gemaakt van satijn en luxe kant met prachtige handgemaakte details , rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie halflange sleep. De bruidsjurk kan ook in andere kleuren worden gemaakt

  € 999,00
 • Bruidsjurk Y015
  Bruidsjurk Y015

  Prachtige luxe bruidsjurk in ivoor/cappuccino gemaakt van satijn en luxe organza met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk F322
  Bruidsjurk F322

  Schitterende bruidsjurk van satijn en luxe organza met prachtige hand geborduurde details, Vetersluiting achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk T331
  Bruidsjurk T331

  Schitterende bruidsjurk van satijn luxe kant en tule met prachtige hand geborduurde details, Rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk Y213
  Bruidsjurk Y213

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn tule luxe kant met prachtige handgemaakte details, vetersluiting achter geen sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk Y229
  Bruidsjurk Y229

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn tule luxe organza met prachtige handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie korte sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk NA107
  Bruidsjurk NA107

  Prachtige luxe halter bruidsjurk van satijn en luxe Franse kant, met schitterende handgemaakte details. Rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie halflange sleep.Foto 2 en 3 is een van onze klanten in deze bruidsjurk.

  € 849,00
 • Bruidsjurk 001
  Bruidsjurk 001

  Schitterende luxe bruidsjurk van satijn luxe kant en tule met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 949,00
 • Bruidsjurk BLB23
  Bruidsjurk BLB23

  Prachtige luxe blauw/witte bruidsjurk van satijn tule luxe kant met prachtige details, ritssluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 999,00
 • Bruidsjurk MG28
  Bruidsjurk MG28

  Schitterende strapless bruidsjurk, gemaakt is deze bruidsjurk van satijn en luxe organza met prachtige hand geborduurde details , vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Ook kan er een bijpassende bolero worden gemaakt.

  € 899,00
 • Bruidsjurk NW40
  Bruidsjurk NW40

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van satijn luxe kant en tule met mooie hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie korte sleep. Ook deze bruidsjurk kan in vele kleuren worden gemaakt.

  € 899,00
 • Bruidsjurk MW34
  Bruidsjurk MW34

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn en organza met mooie handgemaakte details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie sleep.

  € 899,00
per pagina
 • Sweet Flavours Bruidsmode

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

 • 09-09-2017 - Beste Marianne, de grote dag van onze dochter is ondanks...  lees meer
 • 10-05-2016 - Wi willen jullie via deze weg nogmaals bedanken voor de...  lees meer
 • 30-04-2016 - Beste marianne en marc en karin het was een geweldige...  lees meer
Plaats een bericht
© 2009 - 2020 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel