NIEUW bruidsjurken tot 1399,00

 

 

EVEN EEN BELANGRIJKE MEDEDELING :  WIJ GAAN STOPPEN .Wij leveren nog uit tot einde juni 2024, en dan gaan we echt stoppen om hopelijk nog een poosje van ons pensioen te kunnen genieten.

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

 

ONZE NIEUWE COLLECTIE 2023 PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEEL GESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL  18  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0648468323 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG.  OP ZON EN FEESTDAGEN ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

per pagina
 • Bruidsjurk Y216
  Bruidsjurk Y216

  Schitterende bruidsjurk geheel op maat gemaakt, deze jurk is gemaakt van satijn en luxe organza, met prachtige handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.Deze jurk kan in vele kleuren worden gemaakt

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk YR216
  Bruidsjurk YR216

  Schitterende bruidsjurk in het roze geheel op maat gemaakt, deze jurk is gemaakt van satijn en luxe organza, met prachtige handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk RB886
  Bruidsjurk RB886

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn tule en luxe Franse kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, lage diep uitgesneden rug vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk Steampunk BL08
  Bruidsjurk Steampunk BL08

  Schitterende steampunk bruidsjurk exclusief bijpassende bolero, de bruidsjurk is gemaakt van satijn , organza en luxe kant met mooie geborduurde details. Vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk Y017
  Bruidsjurk Y017

  Prachtige bruidsjurk van satijn tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde details, ritssluiting achter diepe laag uitgesneden rug en een mooie halflange sleep.

  € 1.199,00
 • Bruidsjurk GE38
  Bruidsjurk GE38

  Schitterende bruidsjurk van satijn en tule met prachtige handgeborduurde details, vetersluiting achter en een mooie lange sleep.

  € 999,00
 • Bruidsjurk WT100
  Bruidsjurk WT100

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn en luxe organza met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk MB314
  Bruidsjurk MB314

  Schitterende luxe off shoulder bruidsjurk gemaakt van satijn en luxe kant met mooie details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie sleep.

  € 999,00
 • Bruidsjurk Sexy MB310
  Bruidsjurk Sexy MB310

  Schitterende sexy bruidsjurk gemaakt van satijn en tule met mooie hand geborduurde details, ritssluiting achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk Y178
  Bruidsjurk Y178

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn luxe kant en tule met prachtige handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 949,00
 • Bruidsjurk N014
  Bruidsjurk N014

  Schitterende halter bruidsjurk , gemaakt is deze bruidsjurk van satijn luxe kant en organza, met prachtige hand geborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een kort sleepje.

  € 849,00
 • Bruidsjurk BD88
  Bruidsjurk BD88

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn , tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 999,00
per pagina
© 2009 - 2023 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel