NIEUW bruidsjurken tot 1399,00

 

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

 

ONZE NIEUWE COLLECTIE 2021/2022 PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEEL GESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL  16  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG.  OP ZON EN FEESTDAGEN ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

per pagina
 • Bruidsjurk NJ94
  Bruidsjurk NJ94

  Prachtige halter bruidsjurk van tafzijde met mooie hand geborduurde details, vetersluiting achter en een korte sleep. Foto 2 en 3 is een van onze klanten in deze prachtige bruidsjurk.

  € 849,00
 • Bruidsjurk Keltische stijl GG006
  Bruidsjurk Keltische stijl GG006

  Schitterende romantische bruidsjurk in Keltische stijl met wijde mouwen gemaakt van chiffon met mooie hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooi kort sleepje. Ook deze bruidsjurk kan in vele kleuren…

  € 799,00
 • Bruidsjurk Keltische stijl RNA34
  Bruidsjurk Keltische stijl RNA34

  Schitterende romantische bruidsjurk in Keltische stijl met wijd uitlopende mouwen gemaakt van chiffon en kant met mooie hand geborduurde en handgemaakte details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie sleep. Ook deze…

  € 799,00
 • Bruidsjurk Y142
  Bruidsjurk Y142

  Schitterende bruidsjurk van satijn en luxe organza met mooie handgeborduurde details, vetersluiting achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk LM025
  Bruidsjurk LM025

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn en luxe kant met prachtige handgeborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie halflange sleep .

  € 899,00
 • Bruidsjurk EG275
  Bruidsjurk EG275

  Schitterende luxe bruidsjurk van satijn tulle en luxe kant, met prachtige handgeborduurde details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk EG265
  Bruidsjurk EG265

  Schitterende bruidsjurk van satijn en luxe kant met mooie handgeborduurde details, vetersluiting achter en een mooie lange sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk EG258
  Bruidsjurk EG258

  Schitterende bruidsjurk van satijn en luxe kant met mooie handgeborduurde details, vetersluiting achter en een mooie lange sleep.

  € 949,00
 • Bruidsjurk EG208
  Bruidsjurk EG208

  Schitterende bruidsjurk van satijn tulle en luxe kant met mooie handgeborduurde details, vetersluiting achter en een mooie lange sleep.

  € 849,00
 • Bruidsjurk EG184
  Bruidsjurk EG184

  Schitterende bruidsjurk van satijn en luxe kant met mooie handgeborduurde details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk LI29
  Bruidsjurk LI29

  SCHITTERENDE BRUIDSJURK VAN SATIJN LUXE KANT EN ORGANZA MET MOOIE HANDGEBORDUURDE DETAILS, RITS OF VETERSLUITING NAAR KEUZE ACHTER EN EEN MOOIE HALFLANGE SLEEP.

  € 899,00
 • Bruidsjurk GS83
  Bruidsjurk GS83

  Schitterende bruidsjurk, gemaakt van tafzijde, luxe kant en tule met mooie handgeborduurde details,Vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Deze bruidsjurk kan in vele kleuren worden gemaakt.

  € 899,00
per pagina
© 2009 - 2021 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel