NIEUW bruidsjurken tot 1399,00

 

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

 

ONZE NIEUWE COLLECTIE 2019/2020 PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEEL GESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL  14  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG.  OP ZON EN FEESTDAGEN ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

per pagina
 • Bruidsjurk ENS820
  Bruidsjurk ENS820

  Schitterende strapless bruidsjurk van luxe organza mooi gedetailleerd. Verkrijgbaar in het ivoor champagne of wit.

  € 899,00
 • Bruidsjurk RS132
  Bruidsjurk RS132

  Prachtige bruidsjurk van satijn tulle en luxe kant met prachtige handgeborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie halflange sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk WT33
  Bruidsjurk WT33

  Prachtige luxe off shoulder bruidsjurk van satijn en luxe organza en kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.Deze jurk kan ook in vele andere kleuren worden…

  € 899,00
 • Bruidsjurk WN44
  Bruidsjurk WN44

  Schitterende romantische bruidsjurk gemaakt van tafzijde en luxe kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 999,00
 • Bruidsjurk Y175
  Bruidsjurk Y175

  Schitterende klassieke bruidsjurk gemaakt van satijn luxe kant met prachtige handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk Y170
  Bruidsjurk Y170

  Schitterende romantische luxe bruidsjurk geheel op maat gemaakt, deze jurk is gemaakt van satijn luxe organza, met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter en een prachtige sleep. Ook deze bruidsjurk kan in vele…

  € 899,00
 • Bruidsjurk Y154
  Bruidsjurk Y154

  Schitterende luxe bruidsjurk van satijn en luxe kant met mooie handgeborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk Y141
  Bruidsjurk Y141

  Schitterende klassieke bruidsjurk van satijn en luxe kant met mooie handgeborduurde details, ritssluiting achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk Y134
  Bruidsjurk Y134

  Schitterende luxe bruidsjurk van satijn en luxe kant met prachtige handgeborduurde details, vetersluiting achter en een schitterende sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk Y133
  Bruidsjurk Y133

  Schitterende luxe bruidsjurk van satijn en luxe kant met mooie handgeborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk Y132
  Bruidsjurk Y132

  Schitterende luxe bruidsjurk van satijn en luxe kant met prachtige handgeborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een schitterende korte sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk Y115
  Bruidsjurk Y115

  Schitterende luxe bruidsjurk van satijn met prachtige handgeborduurde details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 999,00
per pagina
© 2009 - 2021 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel