NIEUW bruidsjurken tot 1399,00

 

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

 

ONZE NIEUWE COLLECTIE 2023 PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEEL GESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL  17  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG.  OP ZON EN FEESTDAGEN ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

per pagina
 • Bruidsjurk 8208
  Bruidsjurk 8208

  Schitterende bruidsjurk van satijn met mooie details in kleur, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie halflange sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk FW205
  Bruidsjurk FW205

  Schitterende droomjurk die ook in grote maten kan worden gemaakt, de bruidsjurk is gemaakt van satijn luxe organza en tule, met prachtige handgeborduurde details en een lange sleep.Vetersluiting achter. Deze bruidsjurk kan ook in…

  € 999,00
 • Bruidsjurk AB031
  Bruidsjurk AB031

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van satijn luxe kant en tule, Vetersluiting achter en een mooie lange sleep.

  € 1.399,00
 • Bruidsjurk Y250
  Bruidsjurk Y250

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn tule luxe Franse kant met prachtige handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.399,00
 • Bruidsjurk AN110
  Bruidsjurk AN110

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van tafzijde, tule en luxe kant met prachtige handgeborduurde en handgemaakte details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie halflange sleep. Deze bruidsjurk kan ook in andere…

  € 899,00
 • Bruidsjurk NW322
  Bruidsjurk NW322

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van satijn, tule en luxe kant met mooie hand geborduurde details, vetersluiting achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk NW316
  Bruidsjurk NW316

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van satijn, tule en luxe kant met mooie hand geborduurde details, ritssluiting met knoopjes overtrokken achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk sexy SB74
  Bruidsjurk sexy SB74

  Schitterende sexy bruidsjurk van luxe organza, het lijfje heeft een gedeeltelijk doorschijnend lijfje, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk CG513
  Bruidsjurk CG513

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van satijn en tule kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie sleep.

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk EG261
  Bruidsjurk EG261

  Schitterende bruidsjurk van satijn en luxe kant met mooie handgeborduurde details, vetersluiting achter en een mooie lange sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk NW319
  Bruidsjurk NW319

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van satijn, tule en luxe kant met mooie hand geborduurde details, ritssluiting met knoopjes overtrokken achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk met veel bling steentjes LI32
  Bruidsjurk met veel bling steentjes LI32

  Schitterende luxe bruidsjurk de gehele jurk is bewerkt met steentjes, gemaakt is deze bruidsjurk van satijn tule en luxe Franse kant met prachtige hand geborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie…

  € 999,00
per pagina
© 2009 - 2023 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel