NIEUW bruidsjurken tot 1399,00

 

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

 

ONZE NIEUWE COLLECTIE 2023 PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEEL GESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL  18  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0648468323 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG.  OP ZON EN FEESTDAGEN ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

per pagina
 • Bruidsjurk A88
  Bruidsjurk A88

  Schitterende bruidsjurk geheel op maat gemaakt, deze jurk is gemaakt van tafzijde en luxe kant, met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, rits of vetersluiting achter en een mooie halflange sleep

  € 999,00
 • Bruidsjurk WO578
  Bruidsjurk WO578

  Schitterende bruidsjurk in het roze, de jurk is gemaakt van tafzijde met mooie hand geborduurde details , vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Deze bruidsjurk kan ook in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 999,00
 • Bruidsjurk T402
  Bruidsjurk T402

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn en organza met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie sleep.

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk GS1317
  Bruidsjurk GS1317

  Schitterende bruidsjurk van satijn luxe kant en organza met prachtige handgeborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie halflange sleep.

  € 999,00
 • Bruidsjurk GE41
  Bruidsjurk GE41

  Schitterende bruidsjurk van satijn en luxe organza met prachtige handgeborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie halflange sleep.

  € 999,00
 • Bruidsjurk CG052
  Bruidsjurk CG052

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn en tule met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details in kleur. Vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 999,00
 • Bruidsjurk CK467
  Bruidsjurk CK467

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van satijn tule en luxe kant, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 999,00
 • Bruidsjurk AN104
  Bruidsjurk AN104

  Schitterende bruidsjurk van satijn en organza met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie korte sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk TM8
  Bruidsjurk TM8

  Schitterende bruidsjurk van satijn en tule met prachtige hand geborduurde details korte sleep.

  € 699,00
 • Bruidsjurk TWC32
  Bruidsjurk TWC32

  Schitterende bruidsjurk van chiffon met mooie hand geborduurde details en een korte sleep.

  € 799,00
 • Bruidsjurk LR556
  Bruidsjurk LR556

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn en luxe kant, rits of vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 999,00
 • Bruidsjurk CM436
  Bruidsjurk CM436

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn, tule en luxe kant, ritssluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 999,00
per pagina
© 2009 - 2023 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel