NIEUW bruidsjurken tot 1399,00

 

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

 

ONZE NIEUWE COLLECTIE 2023 PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEEL GESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL  17  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG.  OP ZON EN FEESTDAGEN ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

per pagina
 • Bruidsjurk RS601
  Bruidsjurk RS601

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn en luxe kant, rits achter en een mooie halflange sleep.

  € 999,00
 • Bruidsjurk LR555
  Bruidsjurk LR555

  Schitterende lichtroze bruidsjurk gemaakt van satijn en luxe kant, vetersluiting achter en een mooie korte sleep.

  € 999,00
 • Bruidsjurk NS3609
  Bruidsjurk NS3609

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van satijn en luxe kant, rits of vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk LR401
  Bruidsjurk LR401

  Schitterende zachtroze satijnen bruidsjurk overtrokken met witte tule en luxe kant, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 999,00
 • Bruidsjurk LS345
  Bruidsjurk LS345

  Prachtige luxe off shoulder bruidsjurk geheel op maat gemaakt , deze bruidsjurk is gemaakt van satijn, prachtige bewerkte tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een…

  € 1.399,00
 • Bruidsjurk C230
  Bruidsjurk C230

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn, organza en luxe kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, gedeeltelijk doorschijnend lijfje vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Deze bruidsjurk kan ook in…

  € 1.199,00
 • Bruidsjurk RS34
  Bruidsjurk RS34

  Prachtige luxe off shoulder bruidsjurk van satijn tule en luxe Franse kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Deze jurk kan ook in andere kleuren worden…

  € 1.199,00
 • Bruidsjurk AB061
  Bruidsjurk AB061

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van satijn en luxe kant, met prachtige hand geborduurde details. Vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.199,00
 • Bruidsjurk RB888W
  Bruidsjurk RB888W

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn tule en luxe Franse kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie lange sleep. Deze bruidsjurk kan ook in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk 4200
  Bruidsjurk 4200

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van satijn, tule en luxe kant met mooie details, ritssluiting achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk 4191
  Bruidsjurk 4191

  Schitterende bruidsjurk die in meerdere kleuren kan worden gemaakt: in ivoor/perzik/blush zoals op de foto's, ivoor/champagne, ivoor/perzik, ivoor/zand of in het geheel ivoor. Vetersluiting achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk 4222
  Bruidsjurk 4222

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn en luxe kant met prachtige details, gedeeltelijk doorschijnend lijfje ritssluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 819,00
per pagina
© 2009 - 2023 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel