NIEUW bruidsjurken tot 1399,00

 

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

 

ONZE NIEUWE COLLECTIE 2019/2020 PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEEL GESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL  14  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG.  OP ZON EN FEESTDAGEN ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

per pagina
 • Bruidsjurk Y176
  Bruidsjurk Y176

  Prachtige bruidsjurk van satijn en luxe organza met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk Y188
  Bruidsjurk Y188

  Schitterende luxe bruidsjurk met deze bruidsjurk is gemaakt van satijn en tule met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie sleep.

  € 949,00
 • Bruidsjurk Y208
  Bruidsjurk Y208

  Prachtige bruidsjurk van satijn, tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk AB064
  Bruidsjurk AB064

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn, tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie lange sleep. Dit zijn de originele foto's, wat u ziet is wat u krijgt.

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk 1101
  Bruidsjurk 1101

  Prachtige bruidsjurk van satijn, organza en kant met prachtige details, vetersluiting achter en een mooie korte sleep.

  € 849,00
 • Bruidsjurk 1065
  Bruidsjurk 1065

  Prachtige bruidsjurk van satijn, tule kant met prachtige details, vetersluiting achter en een mooie korte sleep.

  € 849,00
 • Bruidsjurk 4116
  Bruidsjurk 4116

  Schitterende bruidsjurk, deze bruidsjurk kan worden gemaakt in ivoor kleur , gemaakt van satijn en kant , vetersluiting achter en een mooie halflange sleep

  € 849,00
 • Bruidsjurk 4149
  Bruidsjurk 4149

  Schitterende bruidsjurk met afneembare bandjes gemaakt van satijn , tule en luxe kant met mooie details, ritssluiting achter en een mooie korte sleep.

  € 849,00
 • Bruidsjurk 4148
  Bruidsjurk 4148

  Schitterende bruidsjurk, deze bruidsjurk kan worden gemaakt in ivoor kleur , gemaakt van satijn, tule en kant , ritssluiting achter en een mooie halflange sleep,

  € 849,00
 • Bruidsjurk afneembare sleep 4140
  Bruidsjurk afneembare sleep 4140

  Schitterende bruidsjurk met een afneembare sleep, ritssluiting achter . Gemaakt is deze bruidsjurk van satijn, tule en kant. Deze bruidsjurk kan in het wit of ivoor worden gemaakt.

  € 899,00
 • Bruidsjurk BS37
  Bruidsjurk BS37

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn en tule met prachtige hand geborduurde details, ritssluiting achter en een korte sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk Glinster PG118
  Bruidsjurk Glinster PG118

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van satijn luxe glinster tule (zie detail foto) en luxe kant en mooie details, ritssluiting achter en een mooie lange sleep.

  € 1.199,00
per pagina
© 2009 - 2021 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel