NIEUW bruidsjurken tot 1399,00

 

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

 

ONZE NIEUWE COLLECTIE 2023 PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEEL GESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL  17  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG.  OP ZON EN FEESTDAGEN ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

per pagina
 • Bruidsjurk RW665
  Bruidsjurk RW665

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn tule luxe Franse kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, deze bruidsjurk heeft een gedeeltelijk doorschijnend lijfje, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.399,00
 • Bruidsjurk RW12
  Bruidsjurk RW12

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn, organza, tule en luxe Franse kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, gedeeltelijk doorschijnend lijfje, vetersluiting achter en een mooie lange sleep.

  € 1.399,00
 • Bruidsjurk RW14
  Bruidsjurk RW14

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn, organza, tule en luxe Franse kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, gedeeltelijk doorschijnend lijfje, vetersluiting achter en een mooie lange sleep.

  € 1.399,00
 • Bruidsjurk sexy SK87
  Bruidsjurk sexy SK87

  Schitterende sexy voorkant kort bruidsjurk gemaakt van satijn en organza met mooie details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk sexy N037
  Bruidsjurk sexy N037

  Schitterende luxe sexy bruidsjurk van satijn en luxe organza met een prachtige gedeeltelijk doorschijnende korset top met mooie hand geborduurde details. Vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.199,00
 • Bruidsjurk sexy SY54
  Bruidsjurk sexy SY54

  Schitterende luxe sexy bruidsjurk van tafzijde en luxe kant , met prachtige hand geborduurde details gedeeltelijk doorschijnend lijfje .rits of vetersluiting naar keuze achter mooie halflange sleep

  € 1.199,00
 • Bruidsjurk sexy NP59
  Bruidsjurk sexy NP59

  Schitterende luxe sexy bruidsjurk met gedeeltelijk doorschijnende lijfje, gemaakt van satijn en luxe organza met prachtige hand geborduurde details en een mooie halflange sleep. Rits of vetersluiting achter. DEZE BRUIDSJURK IS OOK…

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk sexy NC28
  Bruidsjurk sexy NC28

  Schitterende sexy bruidsjurk van satijn en luxe organza met prachtige handgemaakte en hand geborduurde details op de mooie korset top, rits of vetersluiting achter en een mooie halflange sleep voor deze schitterende bruidsjurk .…

  € 1.199,00
 • Bruidsjurk sexy NCC12
  Bruidsjurk sexy NCC12

  Schitterende luxe sexy bruidsjurk met gedeeltelijk doorschijnende lijfje, prachtige hand geborduurde details en een mooie halflange sleep.Rits of vetersluiting achter. DEZE BRUIDSJURK IS OOK EEN EIGEN ONTWERP EN NERGENS ANDERS…

  € 1.199,00
 • Bruidsjurk sexy SE113
  Bruidsjurk sexy SE113

  Schitterende wijde luxe sexy bruidsjurk met gedeeltelijk doorschijnend lijfje met rijkelijke handgeborduurde details, vetersluiting achter en een korte sleep, gemaakt is deze bruidsjurk van satijn en tule.

  € 1.199,00
 • Bruidsjurk TA1
  Bruidsjurk TA1

  Prachtige bruidsjurk van satijn en chiffon met mooie hand geborduurde details en rits of vetersluiting achter mooie korte sleep.

  € 699,00
 • Bruidsjurk TM11
  Bruidsjurk TM11

  Schitterende bruidsjurk van chiffon met prachtige hand geborduurde details en een mooie korte sleep.

  € 699,00
per pagina
© 2009 - 2023 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel