Zeer luxe exclusieve Bling Sissi Gypsy bruidsjurken van 1499,00 tot 2799,00

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

Nieuw 2020/2021 onze schitterende zeer luxe collectie bruidsjurken, met prachtige zeer rijkelijke luxe handgeborduurde en prachtige handgemaakte details. Ook deze bruidsjurken worden geheel op maat gemaakt voor de klant.HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, BOLERO, JASJE OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR. 

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL 15  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn. 

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG.  OP ZON EN FEESTDAGEN ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE.  OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

per pagina
 • Bruidsjurk CG129
  Bruidsjurk CG129

  Schitterende luxe bruidsjurk in kleur gemaakt van satijn en luxe kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.499,00
 • Bruidsjurk CG213
  Bruidsjurk CG213

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van tafzijde en luxe kant met prachtige handgeborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.499,00
 • Bruidsjurk NR47
  Bruidsjurk NR47

  Schitterende luxe bruidsjurk in zalmkleur met roze, gemaakt van satijn, organza, tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details. Vetersluiting aan de zijkant en een prachtige lange sleep

  € 1.499,00
 • Bruidsjurk 3520
  Bruidsjurk 3520

  Schitterende luxe bruidsjurk in goudkleur gemaakt van satijn, organza, tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details. Vetersluiting achter en een prachtige lange sleep.

  € 1.499,00
 • Bruidsjurk glinster 3594
  Bruidsjurk glinster 3594

  Schitterende luxe glinster bruidsjurk gemaakt van satijn, organza, tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details. Vetersluiting achter en een prachtige lange sleep.

  € 1.499,00
 • Bruidsjurk 3514
  Bruidsjurk 3514

  Schitterende super luxe bruidsjurk gemaakt van satijn, organza, tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details. Vetersluiting achter en een prachtige superlange sleep

  € 1.499,00
 • Bruidsjurk IV422
  Bruidsjurk IV422

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn tule luxe Franse kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte d15etails, vetersluiting aan de zijkanten en een prachtige lange sleep.

  € 1.499,00
 • Bruidsjurk WS723
  Bruidsjurk WS723

  Schitterende luxe Sissi bruidsjurk gemaakt van satijn, organza, tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details. Vetersluiting aan de zijkant en een super lange sleep.

  € 1.499,00
 • Bruidsjurk WT18
  Bruidsjurk WT18

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn tule luxe Franse kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting aan de zijkanten en een prachtige lange sleep.

  € 1.499,00
 • Bruidsjurk met lange sleep NR29
  Bruidsjurk met lange sleep NR29

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van satijn tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details. Ritssluiting achter en een lange sleep. Deze jurk kan ook in het ivoor of in het ivoor met roze worden…

  € 1.499,00
 • Bruidsjurk Lange sleep NW911
  Bruidsjurk Lange sleep NW911

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van satijn, organza, tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details. Ritssluiting achter en een prachtige superlange sleep. Deze jurk kan ook in het ivoor met roze…

  € 1.499,00
 • Bruidsjurk LU133
  Bruidsjurk LU133

  Schitterende zeer luxe bruidsjurk van satijn kant organza en tule met prachtige handgeborduurde Swarovski kristallen en schitterende handgemaakte details, vetersluiting achter en een prachtige halflange sleep. Een echte droomjurk.…

  € 2.499,00
per pagina
© 2009 - 2021 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel