Zeer luxe exclusieve Bling Sissi Gypsy bruidsjurken van 1499,00 tot 2799,00

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

Nieuw 2021/2022 onze schitterende zeer luxe collectie bruidsjurken, met prachtige zeer rijkelijke luxe handgeborduurde en prachtige handgemaakte details. Ook deze bruidsjurken worden geheel op maat gemaakt voor de klant.HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, BOLERO, JASJE OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR. 

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL 15  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn. 

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG.  OP ZON EN FEESTDAGEN ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE.  OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

per pagina
 • Bruidsjurk CG418
  Bruidsjurk CG418

  Schitterende luxe bruidsjurk van satijn, tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter en een mooie lange sleep.

  € 1.499,00
 • Bruidsjurk nieuw ontwerp CG524
  Bruidsjurk nieuw ontwerp CG524

  Schitterende luxe bruidsjurk naar een gezamenlijk ontwerp met het atelier, gemaakt van satijn en tule met prachtige bloemen en hand geborduurde details, vetersluiting achter. Deze bruidsjurk kan ook in het wit of ivoor worden…

  € 1.599,00
 • Bruidsjurk CG488
  Bruidsjurk CG488

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn kant en tule met schitterende hand geborduurde en handgemaakte details, rits of vetersluiting achter en een mooie lange sleep.

  € 1.699,00
 • Bruidsjurk + sluier + bolero CG528
  Bruidsjurk + sluier + bolero CG528

  Schitterende luxe bruidsjurk, gemaakt van satijn en tule en prachtige Franse kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een schitterende halflange sleep. Inclusief de…

  € 1.699,00
 • Bruidsjurk CG490
  Bruidsjurk CG490

  Schitterende luxe bruidsjurk van satijn kant en tule met prachtige hand geborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie lange sleep.

  € 1.699,00
 • Bruidsjurk AB062
  Bruidsjurk AB062

  Prachtige luxe off shoulder bruidsjurk van satijn en luxe kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie lange sleep. Dit zijn de originele foto's, wat u ziet is wat u krijgt.

  € 1.499,00
 • Bruidsjurk Glinster 7221
  Bruidsjurk Glinster 7221

  Schitterende zeer luxe glinster bruidsjurk van satijn, kant echte veren en tule met prachtige hand geborduurde Swarovski kristallen en schitterende handgemaakte details, vetersluiting achter en een prachtige lange sleep. Een echte…

  € 1.499,00
 • Bruidsjurk LU113
  Bruidsjurk LU113

  Schitterende zeer luxe bruidsjurk van satijn en tule met prachtige hand geborduurde Swarovski kristallen en schitterende handgemaakte details, vetersluiting achter en een prachtige halflange sleep. Een echte droomjurk. Foto 2, 4…

  € 1.599,00
 • Bruidsjurk NW889
  Bruidsjurk NW889

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van satijn tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details. Vetersluiting achter en een prachtige lange sleep.

  € 1.499,00
 • Bruidsjurk CG165
  Bruidsjurk CG165

  Schitterende luxe bruidsjurk van satijn en luxe kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Foto 3 en 4 is een van onze klanten in deze prachtige bruidsjurk.

  € 1.499,00
 • Bruidsjurk CG129
  Bruidsjurk CG129

  Schitterende luxe bruidsjurk in kleur gemaakt van satijn en luxe kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.499,00
 • Bruidsjurk 3520
  Bruidsjurk 3520

  Schitterende luxe bruidsjurk in goudkleur gemaakt van satijn, organza, tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details. Vetersluiting achter en een prachtige lange sleep.

  € 1.499,00
per pagina
© 2009 - 2022 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel