Zeer luxe exclusieve Bling Sissi Gypsy bruidsjurken van 1499,00 tot 2799,00

 

EVEN EEN BELANGRIJKE MEDEDELING :  WIJ GAAN STOPPEN .Wij leveren nog uit tot einde juni 2024, en dan gaan we echt stoppen om hopelijk nog een poosje van ons pensioen te kunnen genieten.

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

Nieuw 2023 onze schitterende zeer luxe collectie bruidsjurken, met prachtige zeer rijkelijke luxe handgeborduurde en prachtige handgemaakte details. Ook deze bruidsjurken worden geheel op maat gemaakt voor de klant.HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, BOLERO, JASJE OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR. 

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL 17  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn. 

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0648468323 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG.  OP ZON EN FEESTDAGEN ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE.  OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

per pagina
 • Bruidsjurk LU173
  Bruidsjurk LU173

  Schitterende luxe bruidsjurk van satijn luxe kant en luxe bewerkte tule met prachtige handgeborduurde details, vetersluiting achter en een prachtige lange sleep.

  € 1.899,00
 • Bruidsjurk LU853
  Bruidsjurk LU853

  Schitterende luxe bruidsjurk van satijn kant en tule , de bruidsjurk heeft prachtige handgeborduurde details met Swarovski. Vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 2.199,00
 • Bruidsjurk LU199
  Bruidsjurk LU199

  Schitterende zeer luxe bruidsjurk van satijn kant organza en tulle met prachtige handgeborduurde Swarovski kristallen en schitterende handgemaakte details, vetersluiting achter en een prachtige halflange sleep. Een echte…

  € 2.599,00
 • Bruidsjurk LU185
  Bruidsjurk LU185

  Schitterende zeer luxe bruidsjurk van satijn kant organza en tulle met prachtige handgeborduurde Swarovski kristallen en schitterende handgemaakte details, vetersluiting achter en een prachtige halflange sleep. Een echte…

  € 2.599,00
 • Bruidsjurk LU168
  Bruidsjurk LU168

  Schitterende luxe bruidsjurk van satijn luxe kant en organza met prachtige handgeborduurde details, en een prachtige lange sleep.

  € 2.099,00
 • Bruidsjurk LU171
  Bruidsjurk LU171

  Schitterende luxe bruidsjurk van satijn luxe kant en organza met prachtige handgeborduurde details, vetersluiting achter en een prachtige lange sleep.

  € 2.099,00
 • Bruidsjurk LU159
  Bruidsjurk LU159

  Schitterende luxe bruidsjurk van satijn luxe kant en organza met prachtige handgeborduurde details, en een prachtige lange sleep.

  € 2.299,00
 • Bruidsjurk LU284
  Bruidsjurk LU284

  Schitterende luxe bruidsjurk van satijn kant organza en tule met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter en een prachtige lange sleep.

  € 2.199,00
 • Bruidsjurk LU285
  Bruidsjurk LU285

  Schitterende luxe bruidsjurk van satijn kant organza en tule met prachtige hand geborduurde Swarovski details, vetersluiting achter en een prachtige lange sleep.

  € 2.699,00
 • Bruidsjurk LU280
  Bruidsjurk LU280

  Schitterende luxe bruidsjurk van satijn kant organza en tule met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter en een prachtige halflange sleep.

  € 2.499,00
 • Bruidsjurk LU104
  Bruidsjurk LU104

  Schitterende zeer luxe bruidsjurk van satijn organza en tulle met prachtige handgeborduurde Swarovski kristallen en schitterende handgemaakte details, vetersluiting achter en een prachtige halflange sleep. Een echte droomjurk.

  € 1.899,00
 • Bruidsjurk CG525
  Bruidsjurk CG525

  Schitterende luxe bruidsjurk van satijn luxe tule en prachtige handgemaakte bloemen, vetersluiting achter en een mooie lange sleep.

  € 1.899,00
per pagina
© 2009 - 2023 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel