Feestjurkjes doopjurkjes kleine bruidsmeisjes

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

Schitterende feest/doopjurkjes voor de kleine bruidsmeisjes, deze jurkjes kunnen op bestelling worden geleverd van maatje 80 tot en met maatje 122, de levertijd is 4 tot 6 weken . Deze jurkjes kunnen ook geheel op maat worden gemaakt. Voor meer informatie stuur ons een berichtje via het contact formulier op de website.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE.

BELANGRIJK bestel een communiejurk, bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij enkele showmodellen in huis om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze jurkjes te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

TELEFONISCH ZIJN WIJ BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. Ook indien uw vragen heeft stel deze via het contact formulier zo blijft het voor ons en onze administratie overzichtelijk

per pagina
  • Feestjurkje BB10
    Feestjurkje BB10

    Schitterend jurkje van tafzijde kant en organza met mooie handgemaakte details.

per pagina
© 2009 - 2021 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel