Het ontwerpen van een bruidsjurk.

Een op maat gemaakte Bruidsjurk van M&M Sweet Flavours Bruidsmode maakt het verschil

Bij M&M Sweet Flavours Bruidsmode, nemen we het maken van u bruidsjurk zeer serieus. Het ontwerpen en maken van bruids of communie kleding is zeer arbeidsintensief.

Het begint allemaal met een hoge kwaliteit bruidsstoffen die een hoge draad telling hebben. Hoe hoger de draad telling, hoe zachter en meer luxe de stof is. Afhankelijk van de stijl, maken we gebruik van satijn, tafzijde, organza, chiffon, tule, georgette, charmeuse en luxe Franse kant . De meeste stoffen zijn verkrijgbaar in alle kleuren. Een hoge kwaliteit van de stof keuze is van groot belang bij het ontwerpen van een jurk, om een jurk goed te laten passen op het lichaam, bij gebruik van lage kwaliteit stof is duidelijk verschil te zien. Er is een wereld van verschil tussen een goedkope satijnen stof en een hoge kwaliteit satijnen stof. De stoffen die wij gebruiken zijn met de hand geselecteerd en van de fijnste kwaliteit . De bedrijven die onze stoffen leveren, leveren alleen maar stoffen van de hoogste kwaliteit..

De volgende stap is het ontwerpen van de bruidsjurk. Er is een goede en verkeerde manier om bruidsjurken te ontwerpen. Bij M&M Sweet Flavours Bruidsmode is het ontwerpen van een hoge kwaliteit jurk het enigste wat we doen. Elke jurk begint met het creëren van de juiste patroon voor de omvang en of de metingen die bij het silhouet van de gekozen jurk passen. Omdat iedere vrouw anders is gevormd, moet een klein maat patroon anders dan een grote maat patroon ontworpen worden. Dit betekent dat alle onderdelen van de jurk op de juiste plaatsen moeten zitten voor die specifieke grootte en het silhouet van de jurk. Nadat het ontwerp is gemaakt, zal de jurk worden gesneden en volgens het patroon en de maten van uw lichaam worden gemaakt.

Daarna is het ontwerp van het lijfje aan de beurt. We maken hiervoor gebruik van een zeer specifieke korset vorm die stevig maar toch comfortabel en zacht is, mede door het gebruik van de ingenaaide baleinen biedt dit een fantastische steun en structuur aan de binnen en buitenkant van het lijfje. Daarom is het ook niet nodig om een apart korset of BH te dragen onder de bruidsjurk.

De baleinen voor de versteviging zijn genaaid aan de binnenkant van de buitenstof, volgens het patroon. Om een optimale buste vorm te maken, plaatsten wij dan ook voor de buste de ondersteunende details.

Zodra de buitenkant is voltooid, gaan we naar de aankleding van de jurk. Voor de binnenkant van het lijfje, gebruiken we dezelfde stof als aan de buitenkant van de jurk. Als de jurk bijvoorbeeld gemaakt is van satijn, wordt de binnenkant van het lijfje ook van satijn gemaakt. Wij gebruiken geen voeringstof op het lijfje want dit is niet de juiste manier om een hoge kwaliteits trouwjurk te maken. Voering stof wordt alleen gebruikt voor het onderste gedeelte van de jurk.

Zodra de voering is genaaid, worden de baleinen langs de naden genaaid , aan de voor-en achterkant van het lijfje om extra steun te verlenen. De hoeveelheid baleinen hangt af van de grootte en de stijl van de jurk. Voor sommige stoffen (zoals zachte chiffon en charmuese) gebruiken we geen baleinen

Nadat de binnenkant van de jurk volledig voorzien is van de benodigde baleinen, gaan we naar het ontwerpkenmerk van de jurk. Alle onderdelen zijn gemaakt met de beste kwaliteit en zorg. Onze geborduurde details zijn gemaakt van hoge kwaliteit kralen, parels en stras stenen die met de hand op de jurk worden genaaid en niet gelijmd.

Grotendeels gebruiken wij Franse kant, die is zeer fijn en afkomstig van de echte leveranciers van luxe kant Zodra alle elementen zijn verwerkt in de jurk, kan de jurk eindelijk aan elkaar worden genaaid.

Voor de meest complete jurk, maken we al 1-2 lagen tule in de rok om al een beetje volume te creëren. Voor een compleet volume wordt een hoepelrok aanbevolen. Ook word er in de meeste jurken met een sleep een pols lus toegevoegd zodat de bruid de sleep kan opnemen.

© 2009 - 2024 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel