Galerie 1 bruidsjurken tot 899,00

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

WIJ ZIJN MET ONZE BRUIDSMODE SINDS 14 JAAR EEN BEGRIP IN NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK GAAT MAKEN EERST EVEN DE VEEL GESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN DOOR OP ONZE WEBSITE OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL 14 JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER , HANDSCHOENEN JASJE OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.  95% VAN ONZE BRUIDSJURKEN ZIJN EIGEN ONTWERPEN VAN HET ATELIER EN ONS..

Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG.  OP ZON EN FEESTDAGEN ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES VOOR ONZE ADMINISTRATIE OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN. Ook indien uw vragen heeft stel deze via het contact formulier zo blijft het voor ons en onze administratie overzichtelijk

per pagina
 • Bruidsjurk HT44
  Bruidsjurk HT44

  Schitterende halter bruidsjurk van satijn met prachtige handgeborduurde details, en een mooie halflange sleep.

  € 849,00
 • Bruidsjurk 58a1
  Bruidsjurk 58a1

  Schitterende romantische bruidsjurk , de bruidsjurk is gemaakt van satijn luxe organza en tulle met mooie handgeborduurde details , korte sleep..

  € 899,00
 • Bruidsjurk 21a
  Bruidsjurk 21a

  Schitterende luxe strapless bruidsjurk gemaakt van satijn chiffon en luxe kant met prachtige HANDGEBORDUURDE details , mooie korte sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk 59A
  Bruidsjurk 59A

  Mooie satijnen halter bruidsjurk met prachtige handgeborduurde details en mooie halflange sleep. Rits of vetersluiting naar keuze achter.

  € 899,00
 • Bruidsjurk 0119
  Bruidsjurk 0119

  Schitterende strapless bruidsjurk, gemaakt is deze bruidsjurk van satijn en luxe organza met prachtige handgeborduurde details , vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 849,00
 • Bruidsjurk Q003
  Bruidsjurk Q003

  Mooie bruidsjurk op maat gemaakt, deze jurk kan in elke gewenste kleur worden gemaakt, deze bruidsjurk is gemaakt van tafzijde met mooie hand geborduurde details, vetersluiting achter

  € 699,00
 • Bruidsjurk BG998
  Bruidsjurk BG998

  Schitterende 2 kleurige bruidsjurk gemaakt van satijn met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter en een prachtige halflange sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk NC2026A
  Bruidsjurk NC2026A

  Schitterende strapless bruidsjurk van satijn en luxe organza , met prachtige handgeborduurde details .Vetersluiting achter , mooie korte sleep,

  € 899,00
 • Bruidsjurk V9726
  Bruidsjurk V9726

  Schitterende bruidsjurk van satijn geheel overtrokken met prachtige kant, rits of vetersluiting achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk NC2100
  Bruidsjurk NC2100

  Schitterende strapless bruidsjurk van satijn en luxe kant , met prachtige details .Vetersluiting achter en een mooie halflange sleep

  € 899,00
 • Bruidsjurk NC2050
  Bruidsjurk NC2050

  Schitterende bruidsjurk in cappuccino kleur, gemaakt is deze bruidsjurk van tafzijde , mooie handgeborduurde details en een mooie halflange sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk 38a1
  Bruidsjurk 38a1

  Prachtige luxe bruidsjurk in barok stijl gemaakt van satijn en prachtige broderie mooie handgeborduurde details en prachtige halflange bewerkte sleep.

  € 899,00
per pagina
© 2009 - 2021 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel