Galerie 1 bruidsjurken tot 899,00

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

WIJ ZIJN MET ONZE BRUIDSMODE SINDS 14 JAAR EEN BEGRIP IN NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK GAAT MAKEN EERST EVEN DE VEEL GESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN DOOR OP ONZE WEBSITE OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL 14 JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER , HANDSCHOENEN JASJE OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.  95% VAN ONZE BRUIDSJURKEN ZIJN EIGEN ONTWERPEN VAN HET ATELIER EN ONS..

Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG.  OP ZON EN FEESTDAGEN ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES VOOR ONZE ADMINISTRATIE OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN. Ook indien uw vragen heeft stel deze via het contact formulier zo blijft het voor ons en onze administratie overzichtelijk

per pagina
 • Bruidsjurk AN117
  Bruidsjurk AN117

  Prachtige bruidsjurk van satijn en luxe kant, met mooie handgeborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie sleep.

  € 799,00
 • Bruidsjurk TM4
  Bruidsjurk TM4

  Schitterende bruidsjurk van chiffon met prachtige handgeborduurde details, mooie korte sleep

  € 599,00
 • Bruidsjurk TA7
  Bruidsjurk TA7

  Prachtige bruidsjurk van satijn en chiffon met mooie handgeborduurde details en ritssluiting achter mooie korte sleep.

  € 599,00
 • Bruidsjurk TA4
  Bruidsjurk TA4

  Schitterende bruidsjurk van satijn en chiffon met mooie handgeborduurde details, korte sleep.

  € 599,00
 • Bruidsjurk AN143A
  Bruidsjurk AN143A

  Schitterende bruidsjurk van satijn en tule met handgeborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie halflange sleep.

  € 799,00
 • Bruidsjurk AN124A
  Bruidsjurk AN124A

  Prachtige strapless bruidsjurk van satijn en luxe kant met mooie handgeborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie korte sleep.

  € 799,00
 • Bruidsjurk AN122A
  Bruidsjurk AN122A

  Schitterende bruidsjurk van satijn en luxe organza met prachtige handgeborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie halflange sleep.

  € 799,00
 • Bruidsjurk AN123
  Bruidsjurk AN123

  Schitterende bruidsjurk van taftzijde en luxe organza met prachtige handgeborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie halflange sleep.

  € 799,00
 • Bruidsjurk AN077
  Bruidsjurk AN077

  Schitterende bruidsjurk van satijn en luxe kant met prachtige handgeborduurde details, vetersluiting achter en een prachtige korte sleep

  € 799,00
 • Bruidsjurk AN11
  Bruidsjurk AN11

  Schitterende bruidsjurk van taftzijde, met prachtige handgemaakte details, Vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 799,00
 • Bruidsjurk AN121
  Bruidsjurk AN121

  Schitterende strapless bruidsjurk van taftzijde met mooie handgeborduurde details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 799,00
 • Bruidsjurk AN139
  Bruidsjurk AN139

  Schitterende bruidsjurk van satijn kant en luxe organza met prachtige handgeborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie sleep.

  € 799,00
per pagina
© 2009 - 2021 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel