Galerie 1 bruidsjurken tot 899,00

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

WIJ ZIJN MET ONZE BRUIDSMODE SINDS 14 JAAR EEN BEGRIP IN NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK GAAT MAKEN EERST EVEN DE VEEL GESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN DOOR OP ONZE WEBSITE OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL 14 JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER , HANDSCHOENEN JASJE OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.  95% VAN ONZE BRUIDSJURKEN ZIJN EIGEN ONTWERPEN VAN HET ATELIER EN ONS..

Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG.  OP ZON EN FEESTDAGEN ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES VOOR ONZE ADMINISTRATIE OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN. Ook indien uw vragen heeft stel deze via het contact formulier zo blijft het voor ons en onze administratie overzichtelijk

per pagina
 • Bruidsjurk kort GR121
  Bruidsjurk kort GR121

  Schitterende korte strapless bruidsjurk van taftzijde , met prachtige handgemaakte details .Vetersluiting achter,

  € 649,00
 • Bruidsjurk kort KR345
  Bruidsjurk kort KR345

  Schitterende korte strapless bruidsjurk van satijn , met prachtige handgemaakte details en een vetersluiting achter,

  € 699,00
 • Bruidsjurk kort TL32
  Bruidsjurk kort TL32

  Schitterende korte bruidsjurk van satijn en tule met prachtige handgeborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter.

  € 699,00
 • Bruidsjurk kort TL11
  Bruidsjurk kort TL11

  Schitterende luxe korte bruidsjurk, de bruidsjurk is gemaakt van satijn en luxe kant. Deze bruidsjurk kan ook worden gemaakt met een vetersluiting.

  € 699,00
 • Bruidsjurk kort TL122
  Bruidsjurk kort TL122

  Schitterende korte strapless bruidsjurk van satijn en luxe kant, met prachtige handgeborduurde details en een vetersluiting achter,

  € 649,00
 • Bruidsjurk kort TL30
  Bruidsjurk kort TL30

  Schitterende korte strapless bruidsjurk van taftzijde , met prachtige handgemaakte details en een vetersluiting achter,

  € 599,00
 • Bruidsjurk NC2A
  Bruidsjurk NC2A

  Schitterende sexy bruidsjurk met diepe laag uitgesneden rug, deze bruidsjurk is gemaakt van satijn die geheel is overtrokken met luxe kant, mooie korte sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk 161a
  Bruidsjurk 161a

  Schitterende 2 delige bruidsjurk in ivoor/zwart gemaakt van taftzijde met prachtige broderie handgemaakte details , vetersluiting achter en een korte sleep. Foto 3 is een van onze klanten in deze bruidsjurk.

  € 899,00
 • Bruidsjurk DN017
  Bruidsjurk DN017

  Prachtige strapless bruidsjurk van satijn met mooie handgeborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie halflange sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk N010
  Bruidsjurk N010

  Schitterende bruidsjurk van satijn en tule met prachtige handgeborduurde details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk N002
  Bruidsjurk N002

  Schitterende bruidsjurk van tafzijde, vetersluiting achter en een mooie korte sleep.

  € 849,00
 • Bruidsjurk N13
  Bruidsjurk N13

  Schitterende bruidsjurk van taftzijde en luxe organza met prachtige handgeborduurde details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 899,00
per pagina
© 2009 - 2021 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel