Over Ons

Mijn motivatie om in 2006 M&M Sweet Flavours Bruidsmode te starten komt voort uit de soms verbazingwekkend hoge prijzen die er betaald dienen te worden voor bruidskleding en gerelateerde artikelen bij de huidige nationale en internationale aanbieders.
Ik ben van mening dat onze bruidsmode, zeker gezien de positieve bijdrage die deze bruidsjurken tegenwoordig kunnen leveren voor iedereen van top kwaliteit en heel belangrijk betaalbaar moeten zijn. Kijk ook eens bij de foto's van onze klanten, deze foto's spreken voor zich. Lees en bekijk ook eens de pagina over het atelier waar wij nu ruim 17 jaren mee samenwerken. Vaak stellen mensen de vraag wat de betekenis is van de naam M&M, Dit staat voor Max en Marianne, helaas is mijn allerliefste man Max op 02-10-2021 overleden, maar zijn naam zal ik altijd blijven gebruiken in dankbare herinnering.

Het is voor mij dan ook een uitdaging om aan te tonen dat dit mogelijk is, dit doe ik door de bruidsjurken deels zelf te ontwerpen in samenwerking met het atelier en deze ook zelf te laten produceren. De bruidsjurken uit de verschillende collecties zijn dan ook grotendeels door ons in samenwerking met het atelier wat eigen designers in dienst heeft bedacht.  WIJ WERKEN AL 18 JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.
Heeft u vragen of opmerkingen laat het ons dan weten middels ons contactformulier.

Ik sta ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als M&M Sweet Flavours onder nummer 14087886.

Groetjes Marianne.

M&M Sweet Flavours Bruidsmode.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0648468323 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG. OP ZON EN FEESTDAGEN ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR.  VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

© 2009 - 2024 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel