Galerie 2 bruidsjurken 599,00 tot 899,00

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL 14 JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER , HANDSCHOENEN JASJE OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR. 95% VAN ONZE BRUIDSJURKEN ZIJN EIGEN ONTWERPEN VAN HET ATELIER EN ONS.

Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES VOOR ONZE ADMINISTRATIE OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN. Ook indien uw vragen heeft stel deze via het contact formulier zo blijft het voor ons en onze administratie overzichtelijk

per pagina
 • Bruidsjurk 105PA
  Bruidsjurk 105PA

  Schitterende strapless bruidsjurk die in meerdere kleuren gemaakt kan worden de bruidsjurk is gemaakt van satijn met mooie handgeborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie halflange sleep

  € 999,00
 • Bruidsjurk F315
  Bruidsjurk F315

  Schitterende bruidsjurk van tafzijde met prachtige handgeborduurde details, Ritssluiting achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk 207b
  Bruidsjurk 207b

  Schitterende wijde bruidsjurk ,de bruidsjurk is gemaakt van satijn met mooie handgeborduurde details ritssluiting achter en een halflange sleep .

  € 899,00
 • Bruidsjurk 604b2
  Bruidsjurk 604b2

  Schitterende luxe bruidsjurk met V-Hals gemaakt van satijn met prachtige HANDGEBORDUURDE details , mooie halflange sleep .

  € 899,00
 • Bruidsjurk F332
  Bruidsjurk F332

  Schitterende halter bruidsjurk van satijn kant en tulle met prachtige handgeborduurde details, Ritssluiting achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk T342
  Bruidsjurk T342

  Schitterende bruidsjurk van satijn en tule met prachtige handgeborduurde details, Rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk F302
  Bruidsjurk F302

  Schitterende bruidsjurk van satijn en prachtige kant met mooie handgeborduurde details, Ritsof vetersluiting naar keuze achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk F319
  Bruidsjurk F319

  Schitterende bruidsjurk van satijn met prachtige handgeborduurde details, Ritssluiting achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk T344
  Bruidsjurk T344

  Schitterende bruidsjurk van tafzijde met prachtige handgeborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie halflange sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk F320
  Bruidsjurk F320

  Schitterende bruidsjurk van tafzijde met prachtige handgeborduurde details, Ritssluiting achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk F309
  Bruidsjurk F309

  Schitterende bruidsjurk van satijn en tule met prachtige handgeborduurde details, Ritssluiting achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk T346
  Bruidsjurk T346

  Schitterende strapless bruidsjurk van satijn kant en tule, met prachtige handgeborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie halflange sleep.

  € 899,00
per pagina
© 2009 - 2021 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel