Galerie 3 bruidsjurken 699,00 tot 899,00

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL 14  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER , HANDSCHOENEN JASJE OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR. 95% VAN ONZE BRUIDSJURKEN ZIJN EIGEN ONTWERPEN VAN HET ATELIER EN ONS.

Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES VOOR ONZE ADMINISTRATIE OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN. Ook indien uw vragen heeft stel deze via het contact formulier zo blijft het voor ons en onze administratie overzichtelijk

 • Bruidsjurk 110a
  Bruidsjurk 110a

  Schitterende strapless bruidsjurk met mooie handgeborduurde details de bruidsjurk is gemaakt van satijn en luxe organza. prachtige sleep . ORIGINELE FOTO WAT U ZIET IS WAT U KRIJGT

  € 899,00
 • Bruidsjurk 111a
  Bruidsjurk 111a

  Schitterende luxe wijde bruidsjurk met mooie handgeborduurde details de bruidsjurk is gemaakt van satijn organza en tulle..

  € 899,00
 • Bruidsjurk 126a
  Bruidsjurk 126a

  Prachtige luxe strapless bruidsjurk met schitterende handgeborduurde details en halflange sleep, deze bruidsjurk is gemaakt van satijn en luxe organza.

  € 899,00
 • Bruidsjurk 35
  Bruidsjurk 35

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van taftzijde satijn en tulle met schitterende handgeborduurde details en mooie handgemaakte satijnen rozen die zowel aan de voor als aan de achterkant zijn verwerkt mooie halflange sleep en…

  € 899,00
 • Bruidsjurk 37
  Bruidsjurk 37

  Schitterende strapless bruidsjurk van satijn en prachtige broderie met mooie handgeborduurde details prachtige halflange sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk 400b
  Bruidsjurk 400b

  Schitterende luxe strapless bruidsjurk van satijn met prachtige handgeborduurde details en halflange sleep vetersluiting achter..

  € 899,00
 • Bruidsjurk 403b
  Bruidsjurk 403b

  Schitterende luxe 2 kleurige strapless bruidsjurk met prachtige handgeborduurde details en halflange sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk 409b1
  Bruidsjurk 409b1

  Schitterende bruidsjurk van taftzijde met prachtige handgeborduurd bijpassend jasje en mooie halflange sleep

  € 899,00
© 2009 - 2021 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel