Bruidsjurk Kleur Gothic en Steampunk.

Het prachtige bovenstaande filmpje van Sandy en Marco gemaakt door Richard Verdegaal Fotografie , de steampunk jurk van Sandy hebben wij voor haar op maat gemaakt.

Ook wij hebben vanwege het corona virus voorzorgsmaatregelen moeten treffen . Uit voorzorg zullen wij geen handen schudden en aan jullie vragen om bij binnenkomst jullie handen te desinfecteren en een mondkapje te dragen die ook voor jullie hier bij ons klaar liggen. Want ook wij zullen dit tijdens de afspraak dragen om zo jullie en onszelf te beschermen. Omdat wij tijdens het meten of passen dicht bij jullie moeten komen. Ook verzoeken wij jullie om niet met meer dan 2 volwassen personen en 2 kinderen onder de 13 jaar in het totaal te komen. Op het moment dat wij een afspraak met jullie inplannen willen wij jullie vragen, dat wanneer er sprake is van koorts, griep, verkoudheidsklachten of hoesten dit aan te geven zodat wij jullie dan liever in overleg op een andere dag gaan inplannen. Om zo alle risico's wederzijds te vermijden.

Dank voor jullie begrip.

Marianne en Max.

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE.  WIJ WERKEN AL 16  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

ONZE BRUIDS-GELEGENHEIDSJURKEN IN KLEUR KUNNEN OOK IN VELE ANDERE KLEUREN WORDEN GEMAAKT MAIL ONS VOOR DE MOGELIJKHEDEN.

HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER , HANDSCHOENEN JASJE OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR. OOK KUNNEN DE MEESTE JURKEN IN ANDERE KLEUREN OF KLEUREN COMBINATIES WORDEN GEMAAKT. HET GROOTSTE GEDEELTE VAN ONZE BRUIDSJURKEN ZIJN EIGEN ONTWERPEN VAN HET ATELIER EN ONS.

 Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE.  OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

per pagina
 • Bruidsjurk RD30
  Bruidsjurk RD30

  Schitterende luxe of shoulder bruidsjurk gemaakt van satijn, tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details. Ritssluiting achter, de ritssluiting kan ook in een andere kleur worden gemaakt .

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk RD401
  Bruidsjurk RD401

  Schitterende luxe op maat gemaakte bruidsjurk in het rood gemaakt is deze bruidsjurk van satijn luxe kant en tule, met mooie hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk Gothic NZ508
  Bruidsjurk Gothic NZ508

  Schitterende luxe Gothic bruidsjurk met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details. knoop sluiting achter en een mooie halflange sleep .

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk Gothic PG65
  Bruidsjurk Gothic PG65

  Schitterende Gothic bruidsjurk in paars/zwart, gemaakt is deze bruidsjurk van taftzijde en luxe zwarte kant, vetersluiting achter. Foto 1, 4 en 5 is een van onze klanten in deze prachtige bruidsjurk.

  € 949,00
 • Bruidsjurk WZ37
  Bruidsjurk WZ37

  Schitterende bruidsjurk in wit/zwart, gemaakt van satijn tule en luxe zwarte kant met prachtige handgemaakte details, vetersluiting achter. Foto 1 tot en met 6 is Cindy een van onze bruidjes.

  € 799,00
 • Bruidjurk BW64L Zwart/lila
  Bruidjurk BW64L Zwart/lila

  Schitterende zwart/lila bruidsjurk, gemaakt van satijn kant en luxe organza, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Deze jurk kan ook in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 999,00
 • Bruidsjurk sexy ZW975
  Bruidsjurk sexy ZW975

  Schitterende sexy bruidsjurk in kleur, deze jurk is gemaakt van satijn en tule, vetersluiting achter en prachtige handgemaakte details, en een mooie korte sleep. Op de foto's ziet u Angelique een van onze bruidjes.Deze jurk kan in…

  € 799,00
 • Bruidsjurk Gothic GZ32
  Bruidsjurk Gothic GZ32

  Schitterende Gothic bruidsjurk gemaakt van satijn tule en luxe kant met prachtige details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep, ook deze bruidsjurk kan in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 999,00
 • Bruidsjurk Gothic PR23
  Bruidsjurk Gothic PR23

  Schitterende Gothic bruidsjurk, gemaakt van satijn luxe organza en kant. Vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 999,00
 • Bruidsjurk RR243
  Bruidsjurk RR243

  Schitterende luxe bruidsjurk in het roze/rood gemaakt van satijn luxe kant en organza, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie halflange sleep. Ook deze jurk kan in andere kleuren combinaties worden gemaakt.

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk Gothic ZB67
  Bruidsjurk Gothic ZB67

  Schitterende zwarte bruidsjurk van tafzijde en tule met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter en een mooie korte sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk Schotse stijl SC10
  Bruidsjurk Schotse stijl SC10

  Schitterende bruidsjurk in Schotse stijl gemaakt van in Engels tartan oftewel Schotse ruit. Deze jurk kan ook in andere kleuren Schotse ruit worden gemaakt.

  € 799,00
per pagina
© 2009 - 2022 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel