Bruidsjurk Kleur Gothic en Steampunk.

Het prachtige bovenstaande filmpje van Sandy en Marco gemaakt door Richard Verdegaal Fotografie , de steampunk jurk van Sandy hebben wij voor haar op maat gemaakt.

Ook wij hebben vanwege het corona virus voorzorgsmaatregelen moeten treffen . Uit voorzorg zullen wij geen handen schudden en aan jullie vragen om bij binnenkomst jullie handen te desinfecteren en een mondkapje te dragen die ook voor jullie hier bij ons klaar liggen. Want ook wij zullen dit tijdens de afspraak dragen om zo jullie en onszelf te beschermen. Omdat wij tijdens het meten of passen dicht bij jullie moeten komen. Ook verzoeken wij jullie om niet met meer dan 2 personen in het totaal te komen. Op het moment dat wij een afspraak met jullie inplannen willen wij jullie vragen, dat wanneer er sprake is van koorts, griep, verkoudheidsklachten of hoesten dit aan te geven zodat wij jullie dan liever in overleg op een andere dag gaan inplannen. Om zo alle risico's wederzijds te vermijden.

Dank voor jullie begrip.

Marianne en Max.

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE.  WIJ WERKEN AL 15  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

ONZE BRUIDS-GELEGENHEIDSJURKEN IN KLEUR KUNNEN OOK IN VELE ANDERE KLEUREN WORDEN GEMAAKT MAIL ONS VOOR DE MOGELIJKHEDEN.

HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER , HANDSCHOENEN JASJE OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR. OOK KUNNEN DE MEESTE JURKEN IN ANDERE KLEUREN OF KLEUREN COMBINATIES WORDEN GEMAAKT. HET GROOTSTE GEDEELTE VAN ONZE BRUIDSJURKEN ZIJN EIGEN ONTWERPEN VAN HET ATELIER EN ONS.

 Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE.  OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

per pagina
 • Bruidsjurk BR903
  Bruidsjurk BR903

  Schitterende bruidsjurk, gemaakt is deze bruidsjurk van satijn tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde details , vetersluiting achter geen sleep. Met bijpassende bolero.

  € 899,00
 • Bruids-avondjurk 3A
  Bruids-avondjurk 3A

  Schitterende luxe bruids-avondjurk van taftzijde, met mooie handgeborduurde details, vetersluiting achter, inclusief bolero.

  € 799,00
 • Bruidsjurk QN79
  Bruidsjurk QN79

  Schitterende bruidsjurk in het lichtblauw gemaakt van satijn en tule, met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details vetersluiting achter inclusief de bolero. Ook deze jurk kan in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 899,00
 • Bruidsjurk KLU22
  Bruidsjurk KLU22

  Schitterende bruidsjurk met bolero gemaakt is deze bruidsjurk van taftzijde met prachtige handgeborduurde details, vetersluiting achter. Deze bruidsjurk kan ook in andere kleuren worden gemaakt.

  € 799,00
 • Bruidsjurk LP77
  Bruidsjurk LP77

  Schitterende wijde strapless bruidsjurk, gemaakt is deze bruidsjurk van taftzijde met prachtige handgeborduurde details, vetersluiting achter.

  € 799,00
 • Bruidsjurk + bolero BD29
  Bruidsjurk + bolero BD29

  Schitterende bruids-avondjurk in het rood gemaakt van tafzijde en luxe organza met mooie hand geborduurde details, vetersluiting achter. Inclusief bolero. Ook deze jurk kan in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 799,00
 • Bruidsjurk GZ37
  Bruidsjurk GZ37

  Schitterende groen/zwarte bruidsjurk gemaakt van satijn en luxe organza en kant met mooie handgeborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter.Er kan ook een bijpassende bolero worden gemaakt.

  € 799,00
 • Bruidsjurk PO131
  Bruidsjurk PO131

  Schitterende bruids-avondjurk in kleur deze bruidsjurk is gemaakt van tafzijde , met prachtige handgeborduurde details, vetersluiting achter. Kan ook in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 799,00
 • Bruidsjurk CR120
  Bruidsjurk CR120

  Schitterende bruidsjurk die in vele kleuren gemaakt kan worden. Deze jurk is gemaakt van tafzijde met mooie hand geborduurde details, vetersluiting achter geen sleep

  € 799,00
 • Bruidsjurk OG122
  Bruidsjurk OG122

  Schitterende bruidsjurk met prachtige hand geborduurde details vetersluiting achter, gemaakt is deze jurk van tafzijde.

  € 799,00
 • Bruidsjurk K22
  Bruidsjurk K22

  Schitterende halter bruidsjurk van satijn en tule, vetersluiting achter.

  € 749,00
 • Bruidsjurk BL95
  Bruidsjurk BL95

  Schitterende wijde bruidsjurk in het blauw gemaakt van satijn en luxe organza met prachtige handgeborduurde details, vetersluiting achter.Deze bruidsjurk kan ook in andere kleuren worden gemaakt.

  € 749,00
per pagina
© 2009 - 2021 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel