Bruidsjurk Kleur Koningin Schutterij Gothic en Steampunk.

 

EVEN EEN BELANGRIJKE MEDEDELING :  WIJ GAAN STOPPEN .Wij leveren nog uit tot einde juni 2024, en dan gaan we echt stoppen om hopelijk nog een poosje van ons pensioen te kunnen genieten.

Het prachtige bovenstaande filmpje van Sandy en Marco gemaakt door Richard Verdegaal Fotografie , de steampunk jurk van Sandy hebben wij voor haar op maat gemaakt.

EVEN EEN BELANGRIJKE MEDEDELING : MAAK TIJDIG EEN AFSPRAAK. WANT VOL IS VOL.U KUNT NOG BESTELLEN TOT JULI 2024 EN OP 15 DECEMBER SLUITEN WIJ DEFINITIEF, 2024 WORDT ECHT ONS LAATSTE JAAR EN DAN STOPPEN WIJ OM VAN ONS PENSIOEN TE GAAN GENIETEN.

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE.  WIJ WERKEN AL 17  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

ONZE BRUIDS-GELEGENHEIDSJURKEN IN KLEUR KUNNEN OOK IN VELE ANDERE KLEUREN WORDEN GEMAAKT MAIL ONS VOOR DE MOGELIJKHEDEN.

HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER , HANDSCHOENEN JASJE OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR. OOK KUNNEN DE MEESTE JURKEN IN ANDERE KLEUREN OF KLEUREN COMBINATIES WORDEN GEMAAKT. HET GROOTSTE GEDEELTE VAN ONZE BRUIDSJURKEN ZIJN EIGEN ONTWERPEN VAN HET ATELIER EN ONS.

 Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0648468323 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE.  OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

per pagina
 • Bruidsjurk LA09
  Bruidsjurk LA09

  Schitterende bruidsjurk van satijn en luxe organza met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter .

  € 699,00
 • Bruidsjurk B993
  Bruidsjurk B993

  Schitterende off shoulder bruid/feestjurk gemaakt van tafzijde en organza met mooie hand geborduurde details, vetersluiting achter. Ook deze jurk kan in elke gewenste kleur worden gemaakt.

  € 799,00
 • Bruidsjurk Gothic CP89
  Bruidsjurk Gothic CP89

  Schitterende meerkleurige bruidsjurk van tafzijde en luxe organza met een vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk Gothic KG35
  Bruidsjurk Gothic KG35

  Schitterende extravagante bruidsjurk van satijn en tule met mooie hand geborduurde details, vetersluiting achter.Deze jurk kan ook in vele andere kleuren combinaties worden gemaakt.

  € 849,00
 • Bruidsjurk 201-23
  Bruidsjurk 201-23

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van tafzijde tule met luxe kant met mooie
  handgeborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een
  mooie halflange sleep. Foto 2 en 3 is een van onze bruidjes in deze prachtige…

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk RZ943
  Bruidsjurk RZ943

  Schitterende roze bruidsjurk gemaakt van satijn en luxe organza met mooie handgeborduurde details, vetersluiting achter en een mooie korte sleep.

  € 999,00
 • Bruidsjurk 4177
  Bruidsjurk 4177

  Schitterende bruidsjurk, deze bruidsjurk kan worden gemaakt in het wit overtrokken met zwarte tule en kant zoals op de foto's, in het geheel zwart , champagne/roze/zwart, blush overtrokken met zwart of in perzik overtrokken met…

  € 999,00
 • Bruidsjurk ZZ84
  Bruidsjurk ZZ84

  Schitterende zwarte bruidsjurk gemaakt van tafzijde met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter.

  € 899,00
 • Bruidsjurk RS934
  Bruidsjurk RS934

  Schitterende bruidsjurk in zwart/ivoor gemaakt van satijn en tule met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details. Vetersluiting achter en een mooie sleep.

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk RS945
  Bruidsjurk RS945

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn en luxe organza met prachtige details. Vetersluiting achter en een mooie sleep. Deze jurk kan ook in andere kleuren worden gemaakt.

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk CR100
  Bruidsjurk CR100

  Schitterende bruids/feestjurk gemaakt van satijn en tule met prachtige handgeborduurde details, vetersluiting achter.

  € 799,00
 • Bruidsjurk YU042
  Bruidsjurk YU042

  Schitterende bruidsjurk van tafzijde met mooie details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie halflange sleep. Ook deze bruidsjurk kan in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 1.099,00
© 2009 - 2024 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel