Bruidsjurk Kleur Koningin Schutterij Gothic en Steampunk.

 

EVEN EEN BELANGRIJKE MEDEDELING :  WIJ GAAN STOPPEN .Wij leveren nog uit tot einde juni 2024, en dan gaan we echt stoppen om hopelijk nog een poosje van ons pensioen te kunnen genieten.

Het prachtige bovenstaande filmpje van Sandy en Marco gemaakt door Richard Verdegaal Fotografie , de steampunk jurk van Sandy hebben wij voor haar op maat gemaakt.

EVEN EEN BELANGRIJKE MEDEDELING : MAAK TIJDIG EEN AFSPRAAK. WANT VOL IS VOL.U KUNT NOG BESTELLEN TOT JULI 2024 EN OP 15 DECEMBER SLUITEN WIJ DEFINITIEF, 2024 WORDT ECHT ONS LAATSTE JAAR EN DAN STOPPEN WIJ OM VAN ONS PENSIOEN TE GAAN GENIETEN.

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE.  WIJ WERKEN AL 17  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

ONZE BRUIDS-GELEGENHEIDSJURKEN IN KLEUR KUNNEN OOK IN VELE ANDERE KLEUREN WORDEN GEMAAKT MAIL ONS VOOR DE MOGELIJKHEDEN.

HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER , HANDSCHOENEN JASJE OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR. OOK KUNNEN DE MEESTE JURKEN IN ANDERE KLEUREN OF KLEUREN COMBINATIES WORDEN GEMAAKT. HET GROOTSTE GEDEELTE VAN ONZE BRUIDSJURKEN ZIJN EIGEN ONTWERPEN VAN HET ATELIER EN ONS.

 Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0648468323 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE.  OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

per pagina
 • Bruidsjurk Gothic MP33
  Bruidsjurk Gothic MP33

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn en luxe organza met prachtige kant details op het lijfje, deze bruidsjurk heeft een vetersluiting en een mooie halflange sleep. Kan ook in andere kleuren combinaties worden gemaakt.

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk 4206
  Bruidsjurk 4206

  Prachtige bruidsjurk in zandkleur overtrokken met zwarte bolletjes tule, of in het geheel zwart , gemaakt van satijn en tule met mooie details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk RS34B
  Bruidsjurk RS34B

  Prachtige luxe off shoulder bruidsjurk van satijn tule en luxe Franse kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Deze jurk kan ook in andere kleuren worden…

  € 1.399,00
 • Bruidsjurk MID34
  Bruidsjurk MID34

  Schitterende bruidsjurk in middeleeuwse stijl de bruidsjurk is gemaakt van satijn, tule en luxe kant met mooie details. U heeft de keuze uit een veter of ritssluiting achter.

  € 899,00
 • Bruidsjurk Gothic BL123
  Bruidsjurk Gothic BL123

  Mooie Gothic bruidsjurk gemaakt van satijn, tule en luxe kant, ritssluiting achter.

  € 899,00
 • Bruidsjurk BR84
  Bruidsjurk BR84

  Prachtige luxe bruidsjurk geheel op maat gemaakt , deze bruidsjurk is gemaakt van satijn, tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter en een prachtige korte sleep.

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk LBL42
  Bruidsjurk LBL42

  Prachtige luxe bruidsjurk geheel op maat gemaakt , deze bruidsjurk is gemaakt van satijn en tule met prachtige handgemaakte details, vetersluiting achter en een prachtige halflange sleep.

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk sexy SZ89
  Bruidsjurk sexy SZ89

  Schitterende sexy Gothic bruidsjurk voor kort en achter met een mooie sleep, vetersluiting achter gemaakt van satijn en luxe organza met mooie handgemaakte en geborduurde details. Ook deze bruidsjurk kan in vele andere kleuren…

  € 849,00
 • Bruidsjurk ZWA48
  Bruidsjurk ZWA48

  Schitterende zwarte bruidsjurk deze jurk is gemaakt van tafzijde , vetersluiting achter . Ook deze jurk kan in vele andere kleuren worden gemaakt.

  Het prachtige bruidspaar op de foto's zijn onze lieve bruid Ramona en haar man…

  € 799,00
 • Bruidsjurk GGR34
  Bruidsjurk GGR34

  Prachtige luxe bruidsjurk met veel bling bling geheel op maat gemaakt , deze bruidsjurk is gemaakt van satijn, prachtige bewerkte tule en tule met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter .

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk RW75
  Bruidsjurk RW75

  Prachtige luxe off shoulder bruidsjurk geheel op maat gemaakt , deze bruidsjurk is gemaakt van satijn, prachtige bewerkte tule en luxe kant met prachtige details, vetersluiting achter.

  € 1.199,00
 • Bruidsjurk AVJ98
  Bruidsjurk AVJ98

  Prachtige luxe bruidsjurk met veel bloemen, geheel op maat gemaakt , deze bruidsjurk is gemaakt van satijn, prachtige bewerkte kant , vetersluiting achter en een prachtige korte sleep.

  € 999,00
per pagina
© 2009 - 2023 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel