Bruidsjurk Kleur Gothic en Steampunk.

Het prachtige bovenstaande filmpje van Sandy en Marco gemaakt door Richard Verdegaal Fotografie , de steampunk jurk van Sandy hebben wij voor haar op maat gemaakt.

Ook wij hebben vanwege het corona virus voorzorgsmaatregelen moeten treffen . Uit voorzorg zullen wij geen handen schudden en aan jullie vragen om bij binnenkomst jullie handen te desinfecteren en een mondkapje te dragen die ook voor jullie hier bij ons klaar liggen. Want ook wij zullen dit tijdens de afspraak dragen om zo jullie en onszelf te beschermen. Omdat wij tijdens het meten of passen dicht bij jullie moeten komen. Ook verzoeken wij jullie om niet met meer dan 2 personen in het totaal te komen. Op het moment dat wij een afspraak met jullie inplannen willen wij jullie vragen, dat wanneer er sprake is van koorts, griep, verkoudheidsklachten of hoesten dit aan te geven zodat wij jullie dan liever in overleg op een andere dag gaan inplannen. Om zo alle risico's wederzijds te vermijden.

Dank voor jullie begrip.

Marianne en Max.

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE.  WIJ WERKEN AL 15  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

ONZE BRUIDS-GELEGENHEIDSJURKEN IN KLEUR KUNNEN OOK IN VELE ANDERE KLEUREN WORDEN GEMAAKT MAIL ONS VOOR DE MOGELIJKHEDEN.

HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER , HANDSCHOENEN JASJE OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR. OOK KUNNEN DE MEESTE JURKEN IN ANDERE KLEUREN OF KLEUREN COMBINATIES WORDEN GEMAAKT. HET GROOTSTE GEDEELTE VAN ONZE BRUIDSJURKEN ZIJN EIGEN ONTWERPEN VAN HET ATELIER EN ONS.

 Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE.  OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

per pagina
 • Bruidsjurk met bolero DB21
  Bruidsjurk met bolero DB21

  Schitterende bruid/gelegenheidsjurk van tafzijde met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter inclusief de bolero.

  € 799,00
 • Bruidsjurk K60Z
  Bruidsjurk K60Z

  Schitterende off shoulder sprookjes bruids-feestjurk de bruidsjurk is gemaakt van satijn , met prachtige broderie en handgeborduurde details in zilver, vetersluiting achter.Deze bruidsjurk kan ook strapless en in vele andere…

  € 899,00
 • Bruidsjurk QZ2011
  Bruidsjurk QZ2011

  Schitterende zwart-witte bruids-avondjurk van satijn en luxe organza met mooie hand geborduurde details, vetersluiting achter.

  € 799,00
 • Bruidsjurk RZ543
  Bruidsjurk RZ543

  Schitterende bruidsjurk in zacht roze gemaakt van satijn en tule met mooie handgeborduurde details, vetersluiting achter en een mooie sleep. Foto 2 en 3 is ons prachtige bruidspaar Samantha en Mischa beide zijn door ons gekleed.

  € 999,00
 • Bruidsjurk Gothic BG738
  Bruidsjurk Gothic BG738

  Schitterende Gothic bruidsjurk die in vele kleuren kan worden gemaakt. De jurk is gemaakt van tafzijde met prachtige hand geborduurde details. Rits of vetersluiting naar keuze achter en een prachtige sleep.

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk BL22
  Bruidsjurk BL22

  Schitterende wijde jurk gemaakt van satijn en tule, met mooie hand geborduurde details vetersluiting achter. Deze jurk kan in elke gewenste kleur worden gemaakt.

  € 799,00
 • Bruidsjurk in bordeaux/zwart Q9236
  Bruidsjurk in bordeaux/zwart Q9236

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van tafzijde en luxe organza met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter, zie de foto's 2 tot en met 6 zijn 2 van onze klanten in deze prachtige bruidsjurk.

  € 799,00
 • Bruidsjurk Gothic ZW18
  Bruidsjurk Gothic ZW18

  Zwarte Gothic bruidsjurk met corset top, gemaakt van satijn en tule, vetersluiting achter en een halflange sleep.

  € 849,00
 • Bruidsjurk ZWA47
  Bruidsjurk ZWA47

  Schitterende zwarte bruidsjurk deze jurk kan gemaakt worden van tafzijde of satijn met prachtige hand geborduurde details , vetersluiting achter

  € 799,00
 • Bruidsjurk GR80
  Bruidsjurk GR80

  Schitterende bruidsjurk die in vele kleuren kan worden gemaakt. Gemaakt is deze bruidsjurk van satijn en tule, vetersluiting achter.

  € 849,00
 • Bruidsjurk GP113
  Bruidsjurk GP113

  Schitterende bruidsjurk in kleur, gemaakt is deze bruidsjurk van satijn en luxe kant. Vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Deze bruidsjurk kan in vele kleuren worden gemaakt.

  € 999,00
 • Bruidsjurk GB113
  Bruidsjurk GB113

  Schitterende bruidsjurk in kleur, gemaakt is deze bruidsjurk van satijn en luxe kant. Vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Deze bruidsjurk kan in vele kleuren worden gemaakt.

  € 999,00
per pagina
© 2009 - 2021 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel