Bruidsjurk Kleur Koningin Schutterij Gothic en Steampunk.

 

EVEN EEN BELANGRIJKE MEDEDELING :  WIJ GAAN STOPPEN .Wij leveren nog uit tot einde juni 2024, en dan gaan we echt stoppen om hopelijk nog een poosje van ons pensioen te kunnen genieten.

Het prachtige bovenstaande filmpje van Sandy en Marco gemaakt door Richard Verdegaal Fotografie , de steampunk jurk van Sandy hebben wij voor haar op maat gemaakt.

EVEN EEN BELANGRIJKE MEDEDELING : MAAK TIJDIG EEN AFSPRAAK. WANT VOL IS VOL.U KUNT NOG BESTELLEN TOT JULI 2024 EN OP 15 DECEMBER SLUITEN WIJ DEFINITIEF, 2024 WORDT ECHT ONS LAATSTE JAAR EN DAN STOPPEN WIJ OM VAN ONS PENSIOEN TE GAAN GENIETEN.

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE.  WIJ WERKEN AL 17  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

ONZE BRUIDS-GELEGENHEIDSJURKEN IN KLEUR KUNNEN OOK IN VELE ANDERE KLEUREN WORDEN GEMAAKT MAIL ONS VOOR DE MOGELIJKHEDEN.

HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER , HANDSCHOENEN JASJE OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR. OOK KUNNEN DE MEESTE JURKEN IN ANDERE KLEUREN OF KLEUREN COMBINATIES WORDEN GEMAAKT. HET GROOTSTE GEDEELTE VAN ONZE BRUIDSJURKEN ZIJN EIGEN ONTWERPEN VAN HET ATELIER EN ONS.

 Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0648468323 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE.  OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

per pagina
 • Bruidsjurk C200
  Bruidsjurk C200

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn, organza, tule en luxe Franse kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, gedeeltelijk doorschijnend lijfje, vetersluiting aan de zijkanten en een mooie lange sleep. Deze…

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk Gothic Q9240
  Bruidsjurk Gothic Q9240

  Schitterende Gothic bruidsjurk in rood/zwart gemaakt van satijn en luxe organza met prachtige hand geborduurde details in het zwart, vetersluiting achter . Deze jurk kan ook in een andere kleur worden gemaakt. Op foto 5 en 9 ziet…

  € 799,00
 • Bruidsjurk Gothic BC109
  Bruidsjurk Gothic BC109

  Schitterende luxe bordeauxrode/zwarte bruidsjurk van tafzijde en luxe organza, met prachtige hand geborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie halflange sleep.Deze bruidsjurk kan ook in vele andere…

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk PR80Z
  Bruidsjurk PR80Z

  Schitterende bruidsjurk in kleur gemaakt van tafzijde met prachtige hand geborduurde details. Vetersluiting achter. Deze bruidsjurk kan ook in andere kleuren worden gemaakt.

  € 799,00
 • Bruid/gelegenheidsjurk 3833
  Bruid/gelegenheidsjurk 3833

  Schitterende jurk van chiffon en kant met mooie details, ritssluiting achter. Deze jurk kan ook in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 599,00
 • Bruidsjurk C180
  Bruidsjurk C180

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn en luxe kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, gedeeltelijk doorschijnend lijfje vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk C203
  Bruidsjurk C203

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn tule en luxe Franse kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Ook deze bruidsjurk kan ook in andere kleuren worden gemaakt.

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk Gothic k129
  Bruidsjurk Gothic k129

  Schitterende zwarte bruidsjurk , de bruidsjurk is gemaakt van satijn en organza, met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details .vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 999,00
 • Bruidsjurk Gothic 58351
  Bruidsjurk Gothic 58351

  Schitterende zwarte Gothic bruidsjurk, deze bruidsjurk is gemaakt van satijn, met prachtige handgemaakte details . Vetersluiting achter en een mooie halflange sleep, foto 1 is Pamela een van onze klanten in deze prachtige jurk.

  € 999,00
 • Bruidsjurk Gothic BT29
  Bruidsjurk Gothic BT29

  Schitterende luxe zwarte Gothic bruidsjurk gemaakt van satijn, tule en luxe kant met mooie hand geborduurde en handgemaakte details. Vetersluiting achter en een lange sleep.

  € 1.499,00
 • Bruidsjurk Gothic Q9198
  Bruidsjurk Gothic Q9198

  Schitterende Gothic bruidsjurk gemaakt van satijn en luxe organza, met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk Gothic ZW501
  Bruidsjurk Gothic ZW501

  Schitterende luxe Gothic op maat gemaakte bruidsjurk in het zwart gemaakt is deze bruidsjurk van satijn luxe kant en tule, met mooie hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting aan de zijkant en een mooie halflange…

  € 1.399,00
© 2009 - 2024 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel