Bruidsjurk Kleur Gothic en Steampunk.

Het prachtige bovenstaande filmpje van Sandy en Marco gemaakt door Richard Verdegaal Fotografie , de steampunk jurk van Sandy hebben wij voor haar op maat gemaakt.

EVEN EEN BELANGRIJKE MEDEDELING : MAAK TIJDIG EEN AFSPRAAK. WANT VOL IS VOL.U KUNT NOG BESTELLEN TOT 31 DECEMBER 2023 ER WORDT UIRGELEVERD TOT EIND DECEMBER 2024 DAT WORDT ONS LAATSTE JAAR EN DAN STOPPEN WIJ DEFINITIEF OM VAN ONS PENSIOEN TE GAAN GENIETEN.

Ook wij hebben vanwege het corona virus voorzorgsmaatregelen moeten treffen . Uit voorzorg zullen wij geen handen schudden en aan jullie vragen om bij binnenkomst jullie handen te desinfecteren en een mondkapje te dragen die ook voor jullie hier bij ons klaar liggen. Want ook wij zullen dit tijdens de afspraak dragen om zo jullie en onszelf te beschermen. Omdat wij tijdens het meten of passen dicht bij jullie moeten komen. Ook verzoeken wij jullie om niet met meer dan 2 volwassen personen en 2 kinderen onder de 13 jaar in het totaal te komen. Op het moment dat wij een afspraak met jullie inplannen willen wij jullie vragen, dat wanneer er sprake is van koorts, griep, verkoudheidsklachten of hoesten dit aan te geven zodat wij jullie dan liever in overleg op een andere dag gaan inplannen. Om zo alle risico's wederzijds te vermijden.

Dank voor jullie begrip.

Marianne.

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE.  WIJ WERKEN AL 17  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

ONZE BRUIDS-GELEGENHEIDSJURKEN IN KLEUR KUNNEN OOK IN VELE ANDERE KLEUREN WORDEN GEMAAKT MAIL ONS VOOR DE MOGELIJKHEDEN.

HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER , HANDSCHOENEN JASJE OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR. OOK KUNNEN DE MEESTE JURKEN IN ANDERE KLEUREN OF KLEUREN COMBINATIES WORDEN GEMAAKT. HET GROOTSTE GEDEELTE VAN ONZE BRUIDSJURKEN ZIJN EIGEN ONTWERPEN VAN HET ATELIER EN ONS.

 Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE.  OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

per pagina
 • Bruidjurk BW64L Zwart/lila
  Bruidjurk BW64L Zwart/lila

  Schitterende zwart/lila bruidsjurk, gemaakt van satijn kant en luxe organza, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Deze jurk kan ook in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 999,00
 • Bruidsjurk Gothic GZ32
  Bruidsjurk Gothic GZ32

  Schitterende Gothic bruidsjurk gemaakt van satijn tule en luxe kant met prachtige details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep, ook deze bruidsjurk kan in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 999,00
 • Bruidsjurk RR243
  Bruidsjurk RR243

  Schitterende luxe bruidsjurk in het roze/rood gemaakt van satijn luxe kant en organza, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie halflange sleep. Ook deze jurk kan in andere kleuren combinaties worden gemaakt.

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk Schotse stijl SC10
  Bruidsjurk Schotse stijl SC10

  Schitterende bruidsjurk in Schotse stijl gemaakt van in Engels tartan oftewel Schotse ruit. Deze jurk kan ook in andere kleuren Schotse ruit worden gemaakt.

  € 799,00
 • Bruidsjurk Schotse stijl SC11
  Bruidsjurk Schotse stijl SC11

  Schitterende bruidsjurk in Schotse stijl gemaakt van in Engels tartan oftewel Schotse ruit en tule. Vetersluiting achter. Deze jurk kan ook in andere kleuren Schotse ruit worden gemaakt.

  € 849,00
 • Bruidsjurk Schotse stijl SC14
  Bruidsjurk Schotse stijl SC14

  Schitterende luxe bruidsjurk in Schotse stijl gemaakt van in Engels tartan oftewel Schotse ruit en satijn en organza. Vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Deze jurk kan ook in andere kleuren Schotse ruit worden…

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk Schotse stijl SC15
  Bruidsjurk Schotse stijl SC15

  Schitterende luxe bruidsjurk in Schotse stijl gemaakt van in het Engels tartan oftewel Schotse ruit en satijn en organza. Vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Deze jurk kan ook in andere kleuren Schotse ruit worden…

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk Schotse stijl SC12
  Bruidsjurk Schotse stijl SC12

  Schitterende bruidsjurk in Schotse stijl gemaakt van in Engels tartan oftewel Schotse ruit en satijn, kant en organza. Vetersluiting achter. Deze jurk kan ook in andere kleuren Schotse ruit worden gemaakt

  € 849,00
 • Bruidsjurk Gothic CG122
  Bruidsjurk Gothic CG122

  Schitterende bruidsjurk in bordeaux rood gemaakt van satijn en luxe organza met een vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Deze jurk kan ook in andere kleuren of kleuren combinaties worden gemaakt zie foto 3 een van…

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk 7281
  Bruidsjurk 7281

  Prachtige luxe romantische goudkleurige bruidsjurk van tafzijde met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter een kort sleepje. Dit zijn de originele foto's, wat u ziet is wat u krijgt.

  € 999,00
 • Bruidsjurk Gothic GT876
  Bruidsjurk Gothic GT876

  Schitterende Gothic bruidsjurk op de foto's afgebeeld in olijf groen met zwart, gemaakt van satijn, luxe organza, bolletjes tule en luxe zwarte kant. Vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Deze jurk kan ook in andere…

  € 949,00
 • Bruidsjurk Z2089
  Bruidsjurk Z2089

  Schitterende luxe bruidsjurk in ivoor/zwart met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details , vetersluiting achter en een prachtige halflange sleep. Ook is deze bruidsjurk verkrijgbaar in andere kleuren combinaties. Zie…

  € 1.099,00
per pagina
© 2009 - 2023 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel