Bruidsjurk Kleur Gothic en Steampunk.

Het prachtige bovenstaande filmpje van Sandy en Marco gemaakt door Richard Verdegaal Fotografie , de steampunk jurk van Sandy hebben wij voor haar op maat gemaakt.

BELANGRIJKE MEDEDELING:  MAAK TIJDIG EEN AFSPRAAK. WANT VOL IS VOL. 2023 WORDT ONS LAATSTE JAAR EN DAN STOPPEN WIJ DEFINITIEF OM VAN ONS PENSIOEN TE GAAN GENIETEN.

Ook wij hebben vanwege het corona virus voorzorgsmaatregelen moeten treffen . Uit voorzorg zullen wij geen handen schudden en aan jullie vragen om bij binnenkomst jullie handen te desinfecteren en een mondkapje te dragen die ook voor jullie hier bij ons klaar liggen. Want ook wij zullen dit tijdens de afspraak dragen om zo jullie en onszelf te beschermen. Omdat wij tijdens het meten of passen dicht bij jullie moeten komen. Ook verzoeken wij jullie om niet met meer dan 2 volwassen personen en 2 kinderen onder de 13 jaar in het totaal te komen. Op het moment dat wij een afspraak met jullie inplannen willen wij jullie vragen, dat wanneer er sprake is van koorts, griep, verkoudheidsklachten of hoesten dit aan te geven zodat wij jullie dan liever in overleg op een andere dag gaan inplannen. Om zo alle risico's wederzijds te vermijden.

Dank voor jullie begrip.

Marianne.

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE.  WIJ WERKEN AL 17  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

ONZE BRUIDS-GELEGENHEIDSJURKEN IN KLEUR KUNNEN OOK IN VELE ANDERE KLEUREN WORDEN GEMAAKT MAIL ONS VOOR DE MOGELIJKHEDEN.

HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER , HANDSCHOENEN JASJE OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR. OOK KUNNEN DE MEESTE JURKEN IN ANDERE KLEUREN OF KLEUREN COMBINATIES WORDEN GEMAAKT. HET GROOTSTE GEDEELTE VAN ONZE BRUIDSJURKEN ZIJN EIGEN ONTWERPEN VAN HET ATELIER EN ONS.

 Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE.  OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

per pagina
 • Bruidsjurk BW100
  Bruidsjurk BW100

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn en tule met mooie handgeborduurde en handgemaakte details in kleur, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep, deze bruidsjurk kan ook in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 999,00
 • Bruidsjurk 90865
  Bruidsjurk 90865

  Schitterende halter bruids-avondjurk de bruidsjurk is gemaakt van tafzijde, met mooie hand geborduurde details, deze jurk kan ook in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 799,00
 • Bruidsjurk OG978
  Bruidsjurk OG978

  Schitterende olijfgroene bruidsjurk gemaakt van tafzijde, met prachtige handgemaakte details, vetersluiting achter.

  € 799,00
 • Bruidsjurk Gothic TG94
  Bruidsjurk Gothic TG94

  Schitterende luxe Gothic bruidsjurk gemaakt van tafzijde, tule en luxe zwarte kant, met mooie details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Deze jurk kan in vele kleuren worden gemaakt.

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk QP37
  Bruidsjurk QP37

  Schitterende halter bruids-avondjurk de bruidsjurk is gemaakt van tafzijde, met mooie hand geborduurde details, deze jurk kan ook in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 699,00
 • Bruidsjurk P13
  Bruidsjurk P13

  Schitterende bruidsjurk van tafzijde met mooie geborduurde details, vetersluiting achter en een kort sleepje. Kan ook in andere kleuren worden gemaakt.

  € 799,00
 • Bruidsjurk PM921
  Bruidsjurk PM921

  Prachtige 2 kleurige bruidsjurk van tafzijde met korte split voor en schitterende hand geborduurde details, vetersluiting achter en een korte sleep.

  € 799,00
 • Bruidsjurk Sexy K78
  Bruidsjurk Sexy K78

  Schitterende sexy bruidsjurk in kleur gemaakt van satijn en organza , met prachtige details .Vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Op de foto's is Anouk en haar man Martin een van onze klanten in deze bruidsjurk…

  € 999,00
 • Bruidsjurk k40
  Bruidsjurk k40

  Schitterende blauwe bruids-avondjurk van satijn organza en tulle met mooie handgeborduurde details . ook verkrijgbaar in andere kleuren

  € 699,00
 • Bruidsjurk RZ498
  Bruidsjurk RZ498

  Schitterende bruidsjurk van tafzijde en tule met mooie handgemaakte details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie korte sleep.

  € 999,00
 • Bruidsjurk PB68
  Bruidsjurk PB68

  Schitterende strapless bruidsjurk gemaakt is deze bruidsjurk van tafzijde met prachtige handgeborduurde details .Vetersluiting achter, deze jurk kan ook in het klein worden gemaakt. Ook kan deze jurk in vele andere kleuren worden…

  € 799,00
 • Bruidsjurk MT32
  Bruidsjurk MT32

  Schitterende bruidsjurk van satijn en luxe tule, met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter. Deze jurk kan ook in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 799,00
per pagina
© 2009 - 2022 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel