Bruidsjurk Kleur Koningin Schutterij Gothic en Steampunk.

 

EVEN EEN BELANGRIJKE MEDEDELING :  WIJ GAAN STOPPEN .Wij leveren nog uit tot einde juni 2024, en dan gaan we echt stoppen om hopelijk nog een poosje van ons pensioen te kunnen genieten.

Het prachtige bovenstaande filmpje van Sandy en Marco gemaakt door Richard Verdegaal Fotografie , de steampunk jurk van Sandy hebben wij voor haar op maat gemaakt.

EVEN EEN BELANGRIJKE MEDEDELING : MAAK TIJDIG EEN AFSPRAAK. WANT VOL IS VOL.U KUNT NOG BESTELLEN TOT JULI 2024 EN OP 15 DECEMBER SLUITEN WIJ DEFINITIEF, 2024 WORDT ECHT ONS LAATSTE JAAR EN DAN STOPPEN WIJ OM VAN ONS PENSIOEN TE GAAN GENIETEN.

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE.  WIJ WERKEN AL 17  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

ONZE BRUIDS-GELEGENHEIDSJURKEN IN KLEUR KUNNEN OOK IN VELE ANDERE KLEUREN WORDEN GEMAAKT MAIL ONS VOOR DE MOGELIJKHEDEN.

HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER , HANDSCHOENEN JASJE OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR. OOK KUNNEN DE MEESTE JURKEN IN ANDERE KLEUREN OF KLEUREN COMBINATIES WORDEN GEMAAKT. HET GROOTSTE GEDEELTE VAN ONZE BRUIDSJURKEN ZIJN EIGEN ONTWERPEN VAN HET ATELIER EN ONS.

 Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0648468323 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE.  OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

per pagina
 • Bruidsjurk Gothic NZ508
  Bruidsjurk Gothic NZ508

  Schitterende luxe Gothic bruidsjurk met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details. knoop sluiting achter en een mooie halflange sleep .

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk Gothic PG65
  Bruidsjurk Gothic PG65

  Schitterende Gothic bruidsjurk in paars/zwart, gemaakt is deze bruidsjurk van taftzijde en luxe zwarte kant, vetersluiting achter. Foto 1, 4 en 5 is een van onze klanten in deze prachtige bruidsjurk.

  € 949,00
 • Bruidsjurk WZ37
  Bruidsjurk WZ37

  Schitterende bruidsjurk in wit/zwart, gemaakt van satijn tule en luxe zwarte kant met prachtige handgemaakte details, vetersluiting achter. Foto 1 tot en met 6 is Cindy een van onze bruidjes.

  € 799,00
 • Bruidsjurk Gothic GZ32
  Bruidsjurk Gothic GZ32

  Schitterende Gothic bruidsjurk gemaakt van satijn tule en luxe kant met prachtige details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep, ook deze bruidsjurk kan in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 999,00
 • Bruidsjurk RR243
  Bruidsjurk RR243

  Schitterende luxe bruidsjurk in het roze/rood gemaakt van satijn luxe kant en organza, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie halflange sleep. Ook deze jurk kan in andere kleuren combinaties worden gemaakt.

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk Schotse stijl SC10
  Bruidsjurk Schotse stijl SC10

  Schitterende bruidsjurk in Schotse stijl gemaakt van in Engels tartan oftewel Schotse ruit. Deze jurk kan ook in andere kleuren Schotse ruit worden gemaakt.

  € 799,00
 • Bruidsjurk Schotse stijl SC11
  Bruidsjurk Schotse stijl SC11

  Schitterende bruidsjurk in Schotse stijl gemaakt van in Engels tartan oftewel Schotse ruit en tule. Vetersluiting achter. Deze jurk kan ook in andere kleuren Schotse ruit worden gemaakt.

  € 849,00
 • Bruidsjurk Schotse stijl SC14
  Bruidsjurk Schotse stijl SC14

  Schitterende luxe bruidsjurk in Schotse stijl gemaakt van in Engels tartan oftewel Schotse ruit en satijn en organza. Vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Deze jurk kan ook in andere kleuren Schotse ruit worden…

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk Schotse stijl SC15
  Bruidsjurk Schotse stijl SC15

  Schitterende luxe bruidsjurk in Schotse stijl gemaakt van in het Engels tartan oftewel Schotse ruit en satijn en organza. Vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Deze jurk kan ook in andere kleuren Schotse ruit worden…

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk Schotse stijl SC12
  Bruidsjurk Schotse stijl SC12

  Schitterende bruidsjurk in Schotse stijl gemaakt van in Engels tartan oftewel Schotse ruit en satijn, kant en organza. Vetersluiting achter. Deze jurk kan ook in andere kleuren Schotse ruit worden gemaakt

  € 849,00
 • Bruidsjurk Gothic CG122
  Bruidsjurk Gothic CG122

  Schitterende bruidsjurk in bordeaux rood gemaakt van satijn en luxe organza met een vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Deze jurk kan ook in andere kleuren of kleuren combinaties worden gemaakt zie foto 3 een van…

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk 7281
  Bruidsjurk 7281

  Prachtige luxe romantische goudkleurige bruidsjurk van tafzijde met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter een kort sleepje. Dit zijn de originele foto's, wat u ziet is wat u krijgt.

  € 999,00
per pagina
© 2009 - 2024 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel