Bruidsjurk Kleur Koningin Schutterij Gothic en Steampunk.

 

EVEN EEN BELANGRIJKE MEDEDELING :  WIJ GAAN STOPPEN .Wij leveren nog uit tot einde juni 2024, en dan gaan we echt stoppen om hopelijk nog een poosje van ons pensioen te kunnen genieten.

Het prachtige bovenstaande filmpje van Sandy en Marco gemaakt door Richard Verdegaal Fotografie , de steampunk jurk van Sandy hebben wij voor haar op maat gemaakt.

EVEN EEN BELANGRIJKE MEDEDELING : MAAK TIJDIG EEN AFSPRAAK. WANT VOL IS VOL.U KUNT NOG BESTELLEN TOT JULI 2024 EN OP 15 DECEMBER SLUITEN WIJ DEFINITIEF, 2024 WORDT ECHT ONS LAATSTE JAAR EN DAN STOPPEN WIJ OM VAN ONS PENSIOEN TE GAAN GENIETEN.

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE.  WIJ WERKEN AL 17  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

ONZE BRUIDS-GELEGENHEIDSJURKEN IN KLEUR KUNNEN OOK IN VELE ANDERE KLEUREN WORDEN GEMAAKT MAIL ONS VOOR DE MOGELIJKHEDEN.

HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER , HANDSCHOENEN JASJE OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR. OOK KUNNEN DE MEESTE JURKEN IN ANDERE KLEUREN OF KLEUREN COMBINATIES WORDEN GEMAAKT. HET GROOTSTE GEDEELTE VAN ONZE BRUIDSJURKEN ZIJN EIGEN ONTWERPEN VAN HET ATELIER EN ONS.

 Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0648468323 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE.  OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

per pagina
 • Bruidsjurk QE071
  Bruidsjurk QE071

  Schitterende bruids-avondjurk van tafzijde en tule met mooie hand geborduurde details. rits of vetersluiting naar keuze achter. Deze jurk kan ook in andere kleuren worden gemaakt.

  € 699,00
 • Bruidsjurk Q2011
  Bruidsjurk Q2011

  Schitterende rood-witte bruid/gelegenheidsjurk van satijn en luxe organza met mooie hand geborduurde details, vetersluiting achter.

  € 749,00
 • Bruidsjurk 90019
  Bruidsjurk 90019

  Schitterende bruid/gelegenheidsjurk van tafzijde met prachtige hand geborduurde details.Vetersluiting achter deze jurk kan ook in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 649,00
 • Bruidsjurk KL64
  Bruidsjurk KL64

  Schitterende bruids-avondjurk gemaakt van satijn en luxe organza, met mooie hand geborduurde of handgemaakte details .Rits of vetersluiting naar keuze achter.

  € 799,00
 • Bruidsjurk Gothic GT888
  Bruidsjurk Gothic GT888

  Schitterende Gothic bruidsjurk gemaakt van satijn, tule en luxe kant, met mooie hand geborduurde details. Vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Deze bruidsjurk kan ook in andere kleuren combinaties worden gemaakt.

  € 999,00
 • Bruidsjurk 873A2
  Bruidsjurk 873A2

  Schitterende bruids-avondjurk de bruidsjurk is gemaakt van taftzijde, met mooie handgeborduurde details, vetersluiting achter, in vele kleuren verkrijgbaar.

  € 799,00
 • Bruidsjurk KP023
  Bruidsjurk KP023

  Prachtige paarse bruidsjurk gemaakt van tafzijde met mooie hand geborduurde
  details vetersluiting achter, deze jurk kan ook in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 799,00
 • Bruidsjurk PA16
  Bruidsjurk PA16

  Schitterende strapless bruids-avondjurk van satijn en luxe organza , met prachtige handgeborduurde details .Vetersluiting achter,

  € 699,00
 • Bruidsjurk QZ9222
  Bruidsjurk QZ9222

  Schitterende bruidsjurk van tafzijde met mooie hand geborduurde details, vetersluiting achter. Deze jurk kan ook in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 799,00
 • Bruidsjurk ZZ99
  Bruidsjurk ZZ99

  Schitterende zwarte bruidsjurk gemaakt van tafzijde en tule met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter. Ook deze jurk kan in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 799,00
 • Bruidsjurk k9
  Bruidsjurk k9

  Mooie romantische strapless bruids-avondjurk van taftzijde met prachtige handgeborduurde details, vetersluiting achter.

  € 799,00
 • Bruidsjurk RB34
  Bruidsjurk RB34

  Schitterende bruids-avondjurk van taftzijde , met prachtige handgeborduurde details , vetersluiting achter, inclusief de bolero. Ook deze jurk kan in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 799,00
per pagina
© 2009 - 2024 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel