Bruidsjurk Kleur Gothic en Steampunk.

Het prachtige bovenstaande filmpje van Sandy en Marco gemaakt door Richard Verdegaal Fotografie , de steampunk jurk van Sandy hebben wij voor haar op maat gemaakt.

Ook wij hebben vanwege het corona virus voorzorgsmaatregelen moeten treffen . Uit voorzorg zullen wij geen handen schudden en aan jullie vragen om bij binnenkomst jullie handen te desinfecteren en een mondkapje te dragen die ook voor jullie hier bij ons klaar liggen. Want ook wij zullen dit tijdens de afspraak dragen om zo jullie en onszelf te beschermen. Omdat wij tijdens het meten of passen dicht bij jullie moeten komen. Ook verzoeken wij jullie om niet met meer dan 2 volwassen personen en 2 kinderen onder de 13 jaar in het totaal te komen. Op het moment dat wij een afspraak met jullie inplannen willen wij jullie vragen, dat wanneer er sprake is van koorts, griep, verkoudheidsklachten of hoesten dit aan te geven zodat wij jullie dan liever in overleg op een andere dag gaan inplannen. Om zo alle risico's wederzijds te vermijden.

Dank voor jullie begrip.

Marianne en Max.

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE.  WIJ WERKEN AL 16  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

ONZE BRUIDS-GELEGENHEIDSJURKEN IN KLEUR KUNNEN OOK IN VELE ANDERE KLEUREN WORDEN GEMAAKT MAIL ONS VOOR DE MOGELIJKHEDEN.

HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER , HANDSCHOENEN JASJE OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR. OOK KUNNEN DE MEESTE JURKEN IN ANDERE KLEUREN OF KLEUREN COMBINATIES WORDEN GEMAAKT. HET GROOTSTE GEDEELTE VAN ONZE BRUIDSJURKEN ZIJN EIGEN ONTWERPEN VAN HET ATELIER EN ONS.

 Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE.  OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

per pagina
 • Bruidsjurk k92
  Bruidsjurk k92

  Prachtige bruids-avondjurk van satijn organza en tule met mooie handgeborduurde details geen sleep.

  € 699,00
 • Bruidsjurk Gothic RZ90
  Bruidsjurk Gothic RZ90

  Schitterende Gothic bruidsjurk gemaakt van tafzijde en tule, vetersluiting achter en mooie hand geborduurde details en een mooie halflange sleep. Kan ook in andere kleuren combinaties worden gemaakt.

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk 152B5
  Bruidsjurk 152B5

  Schitterende bruidsjurk die in vele kleuren of kleuren combinaties kan worden gemaakt. Deze jurk is gemaakt van tafzijde en tule.

  € 799,00
 • Bruidsjurk Gothic GT52
  Bruidsjurk Gothic GT52

  Schitterende Gothic bruidsjurk gemaakt van satijn luxe kant en organza met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, Vetersluiting achter en een mooie korte sleep.

  € 999,00
 • Bruidsjurk Gothic GT799
  Bruidsjurk Gothic GT799

  Schitterende zwarte Gothic jurk gemaakt van satijn, met prachtige hand geborduurde details vetersluiting achter en een mooie sleep .

  € 799,00
 • Bruidsjurk CB107
  Bruidsjurk CB107

  Schitterende halter bruidsjurk in het lichtblauw gemaakt van satijn tule en luxe kant, vetersluiting achter. Ook deze jurk kan in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 799,00
 • Bruidsjurk GL78
  Bruidsjurk GL78

  Schitterende romantische 2 kleurige bruidsjurk, gemaakt van tafzijde en luxe organza met mooie hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter. Op de foto's ziet u Yvonne een van onze bruidjes in deze prachtige…

  € 849,00
 • Bruidsjurk C202B
  Bruidsjurk C202B

  Prachtige luxe bruidsjurk van tafzijde tule en luxe Franse kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, gedeeltelijk doorschijnend lijfje, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk C111
  Bruidsjurk C111

  Schitterende wijde bruidsjurk van tafzijde en tule met prachtige handgemaakte bloemen vetersluiting achter, deze bruidsjurk kan ook in andere kleuren worden gemaakt

  € 799,00
 • Bruidsjurk C103
  Bruidsjurk C103

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn en luxe organza met mooie hand geborduurde details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Deze jurk kan ook in andere kleuren combinaties worden gemaakt.

  € 899,00
 • Bruidsjurk GW948
  Bruidsjurk GW948

  Schitterende bruidsjurk geheel op maat gemaakt, gemaakt van tafzijde tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie halflange sleep. Ook kan er een bijpassende bolero…

  € 899,00
 • Bruidsjurk Gothic GT25
  Bruidsjurk Gothic GT25

  Schitterende 2 kleurige Gothic bruidsjurk van satijn met mooie details. Vetersluiting achter. Ook is het mogelijk om deze bruidsjurk in andere kleuren te maken, en deze bruidsjurk kan ook met een sweetheart lijn worden gemaakt

  € 799,00
per pagina
© 2009 - 2022 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel