Bruidsjurk Kleur Koningin Schutterij Gothic en Steampunk.

 

EVEN EEN BELANGRIJKE MEDEDELING :  WIJ GAAN STOPPEN .Wij leveren nog uit tot einde juni 2024, en dan gaan we echt stoppen om hopelijk nog een poosje van ons pensioen te kunnen genieten.

Het prachtige bovenstaande filmpje van Sandy en Marco gemaakt door Richard Verdegaal Fotografie , de steampunk jurk van Sandy hebben wij voor haar op maat gemaakt.

EVEN EEN BELANGRIJKE MEDEDELING : MAAK TIJDIG EEN AFSPRAAK. WANT VOL IS VOL.U KUNT NOG BESTELLEN TOT JULI 2024 EN OP 15 DECEMBER SLUITEN WIJ DEFINITIEF, 2024 WORDT ECHT ONS LAATSTE JAAR EN DAN STOPPEN WIJ OM VAN ONS PENSIOEN TE GAAN GENIETEN.

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE.  WIJ WERKEN AL 17  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

ONZE BRUIDS-GELEGENHEIDSJURKEN IN KLEUR KUNNEN OOK IN VELE ANDERE KLEUREN WORDEN GEMAAKT MAIL ONS VOOR DE MOGELIJKHEDEN.

HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER , HANDSCHOENEN JASJE OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR. OOK KUNNEN DE MEESTE JURKEN IN ANDERE KLEUREN OF KLEUREN COMBINATIES WORDEN GEMAAKT. HET GROOTSTE GEDEELTE VAN ONZE BRUIDSJURKEN ZIJN EIGEN ONTWERPEN VAN HET ATELIER EN ONS.

 Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0648468323 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE.  OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

per pagina
 • Bruidsjurk PRR32
  Bruidsjurk PRR32

  Schitterende bruidsjurk van tafzijde met prachtige handgeborduurde details, vetersluiting achter.Ook verkrijgbaar in andere kleuren.

  € 799,00
 • Bruidsjurk 152A5
  Bruidsjurk 152A5

  Schitterende bruidsjurk van tafzijde en tule met prachtige handgemaakte details vetersluiting achter. Deze bruidsjurk kan ook in vele andere kleuren worden gemaakt zoals u kunt zien op de foto's van een van onze klanten.

  € 799,00
 • Bruidsjurk FZ71
  Bruidsjurk FZ71

  Schitterende bruidsjurk in fuchsia/zwart met mooie handgeborduurde details, deze jurk is gemaakt van satijn kant en luxe organza, vetersluiting achter.

  € 699,00
 • Bruidsjurk Gothic CN97
  Bruidsjurk Gothic CN97

  Schitterende bruidsjurk in het donker paars (kan ook in andere kleuren worden gemaakt) van satijn en luxe organza , Vetersluiting achter en een mooie halflange sleep ,

  € 999,00
 • Bruidsjurk JL30
  Bruidsjurk JL30

  Schitterende bruidsjurk in fuchsia deze bruidsjurk is gemaakt van taftzijde, met mooie handgeborduurde details., vetersluiting achter en een mooie halflange sleep, deze bruidsjurk kan ook in andere kleuren worden gemaakt..

  € 999,00
 • Bruidsjurk Gothic BD23
  Bruidsjurk Gothic BD23

  Prachtige Gothic bruidsjurk van satijn en luxe organza met mooie hand geborduurde details, vetersluiting achter. Deze jurk kan ook in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 899,00
 • Bruidsjurk Gothic TG99
  Bruidsjurk Gothic TG99

  Schitterende off shoulder Gothic bruidsjurk gemaakt van satijn, tule en luxe zwarte kant, met mooie details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk MG4065
  Bruidsjurk MG4065

  Schitterende luxe off shoulder bruidsjurk geheel op maat gemaakt ,gemaakt van satijn, organza, tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep .Dit zijn…

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk RZ38
  Bruidsjurk RZ38

  Schitterende bruidsjurk in kleur, gemaakt is deze bruidsjurk van tafzijde met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter en een mooie sleep. Ook deze bruidsjurk kan in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 999,00
 • Bruidsjurk Sexy PZ452
  Bruidsjurk Sexy PZ452

  Schitterende sexy bruidsjurk gemaakt van satijn en luxe organza, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Deze bruidsjurk kan ook in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk steampunk N054
  Bruidsjurk steampunk N054

  Schitterende luxe 2 kleurige bruidsjurk in steampunk stijl met afneembare bandjes , gemaakt van satijn en luxe tule met prachtige details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Foto 3 is dezelfde jurk in andere…

  € 999,00
 • Bruidsjurk romantisch middeleeuws 7285
  Bruidsjurk romantisch middeleeuws 7285

  Prachtige romantische middeleeuwse stijl bruidsjurk van satijn en tule met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie korte sleep. Dit zijn de originele foto's, wat u ziet is wat u…

  € 1.099,00
© 2009 - 2024 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel