Bruidsjurk Kleur Gothic en Steampunk.

Het prachtige bovenstaande filmpje van Sandy en Marco gemaakt door Richard Verdegaal Fotografie , de steampunk jurk van Sandy hebben wij voor haar op maat gemaakt.

Ook wij hebben vanwege het corona virus voorzorgsmaatregelen moeten treffen . Uit voorzorg zullen wij geen handen schudden en aan jullie vragen om bij binnenkomst jullie handen te desinfecteren en een mondkapje te dragen die ook voor jullie hier bij ons klaar liggen. Want ook wij zullen dit tijdens de afspraak dragen om zo jullie en onszelf te beschermen. Omdat wij tijdens het meten of passen dicht bij jullie moeten komen. Ook verzoeken wij jullie om niet met meer dan 2 personen in het totaal te komen. Op het moment dat wij een afspraak met jullie inplannen willen wij jullie vragen, dat wanneer er sprake is van koorts, griep, verkoudheidsklachten of hoesten dit aan te geven zodat wij jullie dan liever in overleg op een andere dag gaan inplannen. Om zo alle risico's wederzijds te vermijden.

Dank voor jullie begrip.

Marianne en Max.

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE.  WIJ WERKEN AL 15  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

ONZE BRUIDS-GELEGENHEIDSJURKEN IN KLEUR KUNNEN OOK IN VELE ANDERE KLEUREN WORDEN GEMAAKT MAIL ONS VOOR DE MOGELIJKHEDEN.

HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER , HANDSCHOENEN JASJE OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR. OOK KUNNEN DE MEESTE JURKEN IN ANDERE KLEUREN OF KLEUREN COMBINATIES WORDEN GEMAAKT. HET GROOTSTE GEDEELTE VAN ONZE BRUIDSJURKEN ZIJN EIGEN ONTWERPEN VAN HET ATELIER EN ONS.

 Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE.  OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

per pagina
 • Bruidsjurk MRZ94
  Bruidsjurk MRZ94

  Schitterende romantische off shoulder bruidsjurk, gemaakt van satijn en tule met prachtige details, vetersluiting achter en een mooie sleep. Deze jurk hebben wij reeds in het klein gemaakt voor een van onze communiekantjes in de…

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk Gothic KG35
  Bruidsjurk Gothic KG35

  Schitterende extravagante bruidsjurk van satijn en tule met mooie hand geborduurde details, vetersluiting achter.Deze jurk kan ook in vele andere kleuren combinaties worden gemaakt.

  € 799,00
 • Bruidsjurk RD927
  Bruidsjurk RD927

  Schitterende bruidsjurk in kleur, deze jurk is gemaakt van satijn kant en luxe organza, vetersluiting achter en prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, en een mooie halflange sleep. Deze jurk kan in elke gewenste kleur…

  € 899,00
 • Bruidsjurk CG20
  Bruidsjurk CG20

  Schitterende strapless bruidsjurk in kleur deze bruidsjurk is gemaakt van taftzijde , met mooie handgeborduurde details vetersluiting achter en een mooie halflange sleep

  € 999,00
 • Bruidsjurk Gothic CP89
  Bruidsjurk Gothic CP89

  Schitterende meerkleurige bruidsjurk van tafzijde en luxe organza met een vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 999,00
 • Bruidsjurk PA206
  Bruidsjurk PA206

  Schitterende paase bruidsjurk van tafzijde met prachtige handgeborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Ook deze bruidsjurk kan in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 999,00
 • Bruidsjurk BB902
  Bruidsjurk BB902

  Schitterende 2 kleurige bruidsjurk van satijn met mooie handgeborduurde details en een vetersluiting achter.Deze bruidsjurk kan in vele kleuren en op vele manieren worden gemaakt. Foto 2 ,3, 5, 6 en 8 zijn drie van onze bruidjes…

  € 799,00
 • Bruidsjurk Gothic BG792
  Bruidsjurk Gothic BG792

  Schitterende rode Gothic bruidsjurk van tafzijde met prachtige handgemaakte zijde bloemen, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Deze jurk kan in elke gewenste kleur worden gemaakt.

  € 899,00
 • Bruidsjurk WP33
  Bruidsjurk WP33

  Schitterende off shoulder bruidsjurk gemaakt van Satijn en luxe organza, met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter en een korte sleep. Deze jurk kan ook in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 899,00
 • Bruidsjurk CR100
  Bruidsjurk CR100

  Schitterende bruids/feestjurk gemaakt van satijn en tule met prachtige handgeborduurde details, vetersluiting achter.

  € 699,00
 • Bruidsjurk GW78
  Bruidsjurk GW78

  Schitterende bruidsjurk van tafzijde en tule met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details. Vetersluiting achter . Kan ook in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 699,00
 • Bruidsjurk Gothic Steampunk GT92
  Bruidsjurk Gothic Steampunk GT92

  Schitterende Gothic/steampunk bruidsjurk gemaakt van satijn organza en tule met mooie hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. De prijs is exclusief de bolero.

  € 1.099,00
per pagina
© 2009 - 2021 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel