Bruidsjurk Kleur Koningin Schutterij Gothic en Steampunk.

Het prachtige bovenstaande filmpje van Sandy en Marco gemaakt door Richard Verdegaal Fotografie , de steampunk jurk van Sandy hebben wij voor haar op maat gemaakt.

EVEN EEN BELANGRIJKE MEDEDELING : MAAK TIJDIG EEN AFSPRAAK. WANT VOL IS VOL.U KUNT NOG BESTELLEN TOT JULI 2024 EN OP 15 DECEMBER SLUITEN WIJ DEFINITIEF, 2024 WORDT ECHT ONS LAATSTE JAAR EN DAN STOPPEN WIJ OM VAN ONS PENSIOEN TE GAAN GENIETEN.

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE.  WIJ WERKEN AL 17  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

ONZE BRUIDS-GELEGENHEIDSJURKEN IN KLEUR KUNNEN OOK IN VELE ANDERE KLEUREN WORDEN GEMAAKT MAIL ONS VOOR DE MOGELIJKHEDEN.

HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER , HANDSCHOENEN JASJE OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR. OOK KUNNEN DE MEESTE JURKEN IN ANDERE KLEUREN OF KLEUREN COMBINATIES WORDEN GEMAAKT. HET GROOTSTE GEDEELTE VAN ONZE BRUIDSJURKEN ZIJN EIGEN ONTWERPEN VAN HET ATELIER EN ONS.

 Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0648468323 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE.  OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

per pagina
 • Bruidsjurk RO80
  Bruidsjurk RO80

  Schitterende luxe bruidsjurk in kleur met prachtige details, vetersluiting achter geen sleep.

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk ZO99
  Bruidsjurk ZO99

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn en luxe bewerkte glittertule met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details in kleur, vetersluiting achter en een mooie lange sleep.

  € 1.399,00
 • Bruidsjurk SS44
  Bruidsjurk SS44

  Prachtige sexy bruidsjurk van luxe bewerkte stof met prachtige details, ritssluiting achter en een mooie korte sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk RO34
  Bruidsjurk RO34

  Prachtige luxe sexy bruidsjurk met grote split , gemaakt van een luxe bewerkte met mooie details, vetersluiting achter en een mooie korte sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk PA210
  Bruidsjurk PA210

  Prachtige sexy bruidsjurk voorkant kort gemaakt van satijn en tule met mooie details, vetersluiting achter.

  € 899,00
 • Bruidsjurk LB57
  Bruidsjurk LB57

  Prachtige romantische off shoulder bruidsjurk van satijn en tule met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter .

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk GR55
  Bruidsjurk GR55

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn en luxe bwerkte stof met prachtige details, vetersluiting achter en een mooie lange sleep.

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk GG17
  Bruidsjurk GG17

  Prachtige zeer luxe bruidsjurk van satijn tule en luxe Franse kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie lange sleep.

  € 1.499,00
 • Bruidsjurk BL190
  Bruidsjurk BL190

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn en luxe Franse kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter.

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk BL89
  Bruidsjurk BL89

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn en luxe bewerkte tule met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie lange sleep.

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk RB15-26
  Bruidsjurk RB15-26

  Prachtige luxe bruidsjurk van satijn tule en luxe Franse kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie lange sleep. Op foto 4 en 5 ziet u onze prachtige bruid Kim in deze jurk.

  € 1.399,00
 • Bruidsjurk HF4280
  Bruidsjurk HF4280

  Schitterende bruidsjurk in kleur, gemaakt van satijn. Rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie halflange sleep.

  € 999,00
per pagina
© 2009 - 2023 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel