Bruidsjurk Kleur Gothic en Steampunk.

Het prachtige bovenstaande filmpje van Sandy en Marco gemaakt door Richard Verdegaal Fotografie , de steampunk jurk van Sandy hebben wij voor haar op maat gemaakt.

EVEN EEN BELANGRIJKE MEDEDELING : MAAK TIJDIG EEN AFSPRAAK. WANT VOL IS VOL.U KUNT NOG BESTELLEN TOT 31 DECEMBER 2023 ER WORDT UIRGELEVERD TOT EIND DECEMBER 2024 DAT WORDT ONS LAATSTE JAAR EN DAN STOPPEN WIJ DEFINITIEF OM VAN ONS PENSIOEN TE GAAN GENIETEN.

Ook wij hebben vanwege het corona virus voorzorgsmaatregelen moeten treffen . Uit voorzorg zullen wij geen handen schudden en aan jullie vragen om bij binnenkomst jullie handen te desinfecteren en een mondkapje te dragen die ook voor jullie hier bij ons klaar liggen. Want ook wij zullen dit tijdens de afspraak dragen om zo jullie en onszelf te beschermen. Omdat wij tijdens het meten of passen dicht bij jullie moeten komen. Ook verzoeken wij jullie om niet met meer dan 2 volwassen personen en 2 kinderen onder de 13 jaar in het totaal te komen. Op het moment dat wij een afspraak met jullie inplannen willen wij jullie vragen, dat wanneer er sprake is van koorts, griep, verkoudheidsklachten of hoesten dit aan te geven zodat wij jullie dan liever in overleg op een andere dag gaan inplannen. Om zo alle risico's wederzijds te vermijden.

Dank voor jullie begrip.

Marianne.

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE.  WIJ WERKEN AL 17  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

ONZE BRUIDS-GELEGENHEIDSJURKEN IN KLEUR KUNNEN OOK IN VELE ANDERE KLEUREN WORDEN GEMAAKT MAIL ONS VOOR DE MOGELIJKHEDEN.

HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER , HANDSCHOENEN JASJE OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR. OOK KUNNEN DE MEESTE JURKEN IN ANDERE KLEUREN OF KLEUREN COMBINATIES WORDEN GEMAAKT. HET GROOTSTE GEDEELTE VAN ONZE BRUIDSJURKEN ZIJN EIGEN ONTWERPEN VAN HET ATELIER EN ONS.

 Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE.  OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

per pagina
 • Bruidsjurk OR18
  Bruidsjurk OR18

  Schitterende luxe off shoulder bruidsjurk gemaakt van satijn en luxe bewerkte glittertule, met prachtige details, vetersluiting achter.

  € 1.199,00
 • Bruidsjurk WP487
  Bruidsjurk WP487

  Schitterende luxe bruidsjurk geheel op maat gemaakt ,gemaakt van luxe satijn, tule en luxe kant, met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter en een mooie sleep.

  € 1.399,00
 • Bruidsjurk GRO23
  Bruidsjurk GRO23

  Prachtige luxe glinsterende off shoulder bruidsjurk geheel op maat gemaakt , deze bruidsjurk is gemaakt van satijn, prachtige bewerkte glinster stof met mooie details, vetersluiting achter en een prachtige halflange sleep.

  € 1.399,00
 • Bruidsjurk ZWA22
  Bruidsjurk ZWA22

  Schitterende luxe zwarte off shoulder bruidsjurk met veel bling, geheel op maat gemaakt , deze bruidsjurk is gemaakt van satijn en luxe bewerkte tule met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en…

  € 1.399,00
 • Bruidsjurk GRO099
  Bruidsjurk GRO099

  Prachtige luxe bruidsjurk geheel op maat gemaakt , deze bruidsjurk is gemaakt van satijn, prachtige bewerkte tule met schitterende hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een prachtige halflange sleep.

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk LP222
  Bruidsjurk LP222

  Prachtige luxe romantische off shoulder bruidsjurk geheel op maat gemaakt , deze bruidsjurk is gemaakt van satijn, prachtige bewerkte tule met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een…

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk ZWZ55
  Bruidsjurk ZWZ55

  Prachtige luxe off shoulder bruidsjurk geheel op maat gemaakt , deze bruidsjurk is gemaakt van satijn, prachtige bewerkte tule en tule met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een prachtige…

  € 1.399,00
 • Bruidsjurk DB364
  Bruidsjurk DB364

  Schitterende luxe off shoulder bruidsjurk gemaakt van satijn en prachtige bewerkte glitter tule, mooie handgemaakte details. Vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk T9873
  Bruidsjurk T9873

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van satijn en luxe bewerkte tule, met prachtige details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.199,00
 • Bruidsjurk T9880
  Bruidsjurk T9880

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van satijn en luxe kant, met prachtige details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.199,00
 • Bruidsjurk GR112
  Bruidsjurk GR112

  Schitterende luxe off shoulder bruidsjurk gemaakt van satijn en luxe bewerkte tule, met prachtige details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.199,00
 • Bruidsjurk T9881
  Bruidsjurk T9881

  Prachtige luxe bruidsjurk gemaakt van satijn , luxe bewerkte glittertule en luxe kant, met mooie hand geborduurde details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.299,00
per pagina
© 2009 - 2023 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel