Bruidsjurk Kleur Gothic en Steampunk.

Het prachtige bovenstaande filmpje van Sandy en Marco gemaakt door Richard Verdegaal Fotografie , de steampunk jurk van Sandy hebben wij voor haar op maat gemaakt.

Ook wij hebben vanwege het corona virus voorzorgsmaatregelen moeten treffen . Uit voorzorg zullen wij geen handen schudden en aan jullie vragen om bij binnenkomst jullie handen te desinfecteren en een mondkapje te dragen die ook voor jullie hier bij ons klaar liggen. Want ook wij zullen dit tijdens de afspraak dragen om zo jullie en onszelf te beschermen. Omdat wij tijdens het meten of passen dicht bij jullie moeten komen. Ook verzoeken wij jullie om niet met meer dan 2 personen in het totaal te komen. Op het moment dat wij een afspraak met jullie inplannen willen wij jullie vragen, dat wanneer er sprake is van koorts, griep, verkoudheidsklachten of hoesten dit aan te geven zodat wij jullie dan liever in overleg op een andere dag gaan inplannen. Om zo alle risico's wederzijds te vermijden.

Dank voor jullie begrip.

Marianne en Max.

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE.  WIJ WERKEN AL 15  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

ONZE BRUIDS-GELEGENHEIDSJURKEN IN KLEUR KUNNEN OOK IN VELE ANDERE KLEUREN WORDEN GEMAAKT MAIL ONS VOOR DE MOGELIJKHEDEN.

HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER , HANDSCHOENEN JASJE OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR. OOK KUNNEN DE MEESTE JURKEN IN ANDERE KLEUREN OF KLEUREN COMBINATIES WORDEN GEMAAKT. HET GROOTSTE GEDEELTE VAN ONZE BRUIDSJURKEN ZIJN EIGEN ONTWERPEN VAN HET ATELIER EN ONS.

 Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE.  OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

per pagina
 • Bruidsjurk Q9217
  Bruidsjurk Q9217

  Schitterende halter bruidsjurk van taftzijde met mooie handgeborduurde details, vetersluiting achter. Deze jurk kan ook in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 699,00
 • Bruidsjurk BL84
  Bruidsjurk BL84

  Schitterende off shoulder bruidsjurk in kleur, gemaakt is deze bruidsjurk van satijn, tule en luxe kant. Vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.199,00
 • Bruid/gelegenheidsjurk PM189
  Bruid/gelegenheidsjurk PM189

  Schitterende bruid/gelegenheidsjurk gemaakt van tafzijde, ritssluiting achter en een leuke korte sleep. Deze jurk kan ook in andere kleuren worden gemaakt.

  € 599,00
 • Bruidsjurk met bolero 90293
  Bruidsjurk met bolero 90293

  Schitterende bruidsjurk met bolero, gemaakt van satijn en tule met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter.

  € 699,00
 • Bruidsjurk k60a
  Bruidsjurk k60a

  Schitterende luxe romantische sprookjes bruids-feestjurk de bruidsjurk is gemaakt van satijn en prachtige broderie met mooie handgeborduurde details in goudkleur of zilverkleur, vetersluiting achter .Deze bruidsjurk kan ook…

  € 799,00
 • Bruidsjurk 90626
  Bruidsjurk 90626

  Schitterende paarse bruids-avondjurk van tafzijde met prachtige hand geborduurde details. Rits of vetersluiting naar keuze achter. DEZE JURK KAN OOK IN ANDERE KLEUREN WORDEN GEMAAKT.

  € 699,00
 • Bruidsjurk Q2023
  Bruidsjurk Q2023

  Schitterende rode bruids-avondjurk deze jurk is gemaakt van satijn en tule met mooie hand geborduurde details, rits of vetersluiting achter.

  € 599,00
 • Bruidsjurk 90181
  Bruidsjurk 90181

  Schitterende bruids-avondjurk van satijn met prachtige hand geborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter.

  € 699,00
 • Bruidsjurk P20
  Bruidsjurk P20

  Schitterende bruidsjurk van tafzijde met mooie hand geborduurde details, vetersluiting achter klein sleepje. Foto 4 tot en met 6 zijn 2 van onze klanten in deze jurk.

  DEZE JURK KAN OOK IN VELE ANDERE KLEUREN WORDEN GEMAAKT.

  € 699,00
 • Bruidsjurk 90083
  Bruidsjurk 90083

  Schitterende zwart/witte halter bruidsjurk, gemaakt van satijn en tule, vetersluiting achter. Deze jurk kan ook in andere kleuren worden gemaakt.

  € 699,00
 • Bruidsjurk Q9230
  Bruidsjurk Q9230

  Schitterende roze bruidsjurk van satijn en organza met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter. Kan ook in andere kleuren worden gemaakt.

  € 699,00
 • Bruidsjurk Q9235
  Bruidsjurk Q9235

  Schitterende lila/witte bruidsjurk van satijn en organza met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter. Ook verkrijgbaar in andere kleuren

  € 699,00
per pagina
© 2009 - 2021 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel