Bruidsjurk Kleur Koningin Schutterij Gothic en Steampunk.

 

EVEN EEN BELANGRIJKE MEDEDELING :  WIJ GAAN STOPPEN .Wij leveren nog uit tot einde juni 2024, en dan gaan we echt stoppen om hopelijk nog een poosje van ons pensioen te kunnen genieten.

Het prachtige bovenstaande filmpje van Sandy en Marco gemaakt door Richard Verdegaal Fotografie , de steampunk jurk van Sandy hebben wij voor haar op maat gemaakt.

EVEN EEN BELANGRIJKE MEDEDELING : MAAK TIJDIG EEN AFSPRAAK. WANT VOL IS VOL.U KUNT NOG BESTELLEN TOT JULI 2024 EN OP 15 DECEMBER SLUITEN WIJ DEFINITIEF, 2024 WORDT ECHT ONS LAATSTE JAAR EN DAN STOPPEN WIJ OM VAN ONS PENSIOEN TE GAAN GENIETEN.

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE.  WIJ WERKEN AL 17  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

ONZE BRUIDS-GELEGENHEIDSJURKEN IN KLEUR KUNNEN OOK IN VELE ANDERE KLEUREN WORDEN GEMAAKT MAIL ONS VOOR DE MOGELIJKHEDEN.

HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER , HANDSCHOENEN JASJE OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR. OOK KUNNEN DE MEESTE JURKEN IN ANDERE KLEUREN OF KLEUREN COMBINATIES WORDEN GEMAAKT. HET GROOTSTE GEDEELTE VAN ONZE BRUIDSJURKEN ZIJN EIGEN ONTWERPEN VAN HET ATELIER EN ONS.

 Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0648468323 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE.  OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

per pagina
 • Bruidsjurk Glinster PR101
  Bruidsjurk Glinster PR101

  Schitterende luxe bruidsjurk in kleur geheel op maat gemaakt ,gemaakt van luxe satijn, Schitterende bewerkte luxe tule en luxe kant, met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter en een mooie korte sleep

  € 1.599,00
 • Bruidsjurk PA300
  Bruidsjurk PA300

  Schitterende luxe bruidsjurk in kleur geheel op maat gemaakt ,gemaakt van luxe satijn, Schitterende bewerkte luxe tule en luxe kant, met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter en een mooie korte sleep

  € 1.499,00
 • Bruidsjurk Gothic GZ66
  Bruidsjurk Gothic GZ66

  Schitterende Gothic bruidsjurk, gemaakt van satijn en luxe organza . Vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. De gele stof kan ook in een andere kleur worden gemaakt.

  € 1.199,00
 • Bruidsjurk JZ57
  Bruidsjurk JZ57

  Schitterende halter bruidsjurk gemaakt van tafzijde en luxe organza, met prachtige hand geborduurde details vetersluiting achter.

  € 949,00
 • Bruidsjurk 90626
  Bruidsjurk 90626

  Schitterende paarse bruids-avondjurk van tafzijde met prachtige hand geborduurde details. Rits of vetersluiting naar keuze achter. DEZE JURK KAN OOK IN ANDERE KLEUREN WORDEN GEMAAKT.

  € 899,00
 • Bruidsjurk Gothic BG213
  Bruidsjurk Gothic BG213

  Schitterende bruidsjurk met gedeeltelijk doorschijnend lijfje ,deze jurk is gemaakt van satijn, tule en luxe kant, met prachtige hand geborduurde details, vetersluiting achter.

  € 899,00
 • Bruidsjurk Gothic 90052
  Bruidsjurk Gothic 90052

  Schitterende halter bruids-avondjurk , gemaakt is deze jurk van tafzijde en luxe organza .Met mooie handgeborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter. Foto 4 en 5 is Ingeborg een van onze klanten in deze prachtige…

  € 849,00
 • Bruidsjurk Gothic BOR09
  Bruidsjurk Gothic BOR09

  Schitterende bordeaux rode Gothic bruidsjurk gemaakt van satijn, tule en luxe kant, met prachtige hand geborduurde details. Vetersluiting achter en een mooie lange sleep. Inclusief de cape. Ook deze jurk kan in vele andere kleuren…

  € 1.399,00
 • Bruidsjurk Vintage/Gothic IVG34
  Bruidsjurk Vintage/Gothic IVG34

  Schitterende Vintage/Gothic bruidsjurk gemaakt van tafzijde en luxe kant, vetersluiting achter en een mooie sleep. Foto 1 en 3 is onze klant Veruschka in deze prachtige jurk tijdens het RomanticVampire Bal● Berlin/Magdeburg…

  € 1.199,00
 • Bruidsjurk GR80
  Bruidsjurk GR80

  Schitterende bruidsjurk die in vele kleuren kan worden gemaakt. Gemaakt is deze bruidsjurk van satijn en tule, vetersluiting achter.

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk Gothic/Steampunk ST66
  Bruidsjurk Gothic/Steampunk ST66

  Schitterende Gothic/Steampunk bruidsjurk gemaakt van satijn en organza, met mooie details, vetersluiting achter.

  € 1.099,00
 • Bruidsjurk PA15
  Bruidsjurk PA15

  Schitterende strapless bruids-avondjurk van satijn en organza en tule , met prachtige handgeborduurde details .Vetersluiting achter,

  € 899,00
per pagina
© 2009 - 2023 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel