Bruidsjurk Kleur Koningin Schutterij Gothic en Steampunk.

 

EVEN EEN BELANGRIJKE MEDEDELING :  WIJ GAAN STOPPEN .Wij leveren nog uit tot einde juni 2024, en dan gaan we echt stoppen om hopelijk nog een poosje van ons pensioen te kunnen genieten.

Het prachtige bovenstaande filmpje van Sandy en Marco gemaakt door Richard Verdegaal Fotografie , de steampunk jurk van Sandy hebben wij voor haar op maat gemaakt.

EVEN EEN BELANGRIJKE MEDEDELING : MAAK TIJDIG EEN AFSPRAAK. WANT VOL IS VOL.U KUNT NOG BESTELLEN TOT JULI 2024 EN OP 15 DECEMBER SLUITEN WIJ DEFINITIEF, 2024 WORDT ECHT ONS LAATSTE JAAR EN DAN STOPPEN WIJ OM VAN ONS PENSIOEN TE GAAN GENIETEN.

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie ( oftewel de buitenkant stof en de voeringstof ) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HOEPELROK, HANDSCHOENEN, JASJE, BOLERO OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE.  WIJ WERKEN AL 17  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

ONZE BRUIDS-GELEGENHEIDSJURKEN IN KLEUR KUNNEN OOK IN VELE ANDERE KLEUREN WORDEN GEMAAKT MAIL ONS VOOR DE MOGELIJKHEDEN.

HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER , HANDSCHOENEN JASJE OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR. OOK KUNNEN DE MEESTE JURKEN IN ANDERE KLEUREN OF KLEUREN COMBINATIES WORDEN GEMAAKT. HET GROOTSTE GEDEELTE VAN ONZE BRUIDSJURKEN ZIJN EIGEN ONTWERPEN VAN HET ATELIER EN ONS.

 Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0648468323 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE.  OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

per pagina
 • Bruidsjurk Gothic C119
  Bruidsjurk Gothic C119

  Schitterende Gothic bruidsjurk gemaakt van satijn en luxe organza met mooie handgeborduurde details, vetersluiting achter en een mooie korte sleep. Ook deze jurk kan in andere kleuren combinaties worden gemaakt.

  € 999,00
 • Bruidsjurk Gothic Q2002
  Bruidsjurk Gothic Q2002

  Prachtige zwarte Gothic bruidsjurk gemaakt van satijn met schitterende hand geborduurde details, vetersluiting achter.

  € 899,00
 • Bruidsjurk Gothic 90052Z
  Bruidsjurk Gothic 90052Z

  Prachtige zwarte halter bruidsjurk van tafzijde en organza rits of vetersluiting naar keuze achter.Deze jurk kan ook in vele andere kleuren worden gemaakt. Foto 3 en 4 is Ingeborg een van onze bruidjes in deze prachtige jurk die…

  € 849,00
 • Bruidsjurk Q9222
  Bruidsjurk Q9222

  Schitterende bruidsjurk van tafzijde met mooie hand geborduurde details, vetersluiting achter. Deze jurk kan ook in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 899,00
 • Bruidsjurk PM400
  Bruidsjurk PM400

  Schitterende wijde bruidsjurk in het blauw gemaakt van satijn en luxe organza met prachtige handgeborduurde details, vetersluiting achter.Deze bruidsjurk kan ook in andere kleuren worden gemaakt.

  € 699,00
 • Bruidsjurk Q9199
  Bruidsjurk Q9199

  Schitterende luxe bruidsjurk gemaakt van satijn en tule met prachtige zeer luxe hand geborduurde details, vetersluiting achter. Deze jurk kan ook in andere kleuren worden gemaakt. Bekijk bovenaan de pagina het filmpje van deze…

  € 999,00
 • Bruidsjurk 90028
  Bruidsjurk 90028

  Schitterende bruidsjurk die in vele kleuren kan worden gemaakt, deze bruidsjurk
  is gemaakt van satijn en luxe organza met prachtige handgeborduurde details,
  rits of vetersluiting achter.

  € 699,00
 • Bruidsjurk PA123
  Bruidsjurk PA123

  Schitterende bruids-avondjurk van tafzijde , met prachtige hand geborduurde details , mooie aparte sluiting achter. Ook deze jurk kan in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 699,00
 • Bruidsjurk GK132
  Bruidsjurk GK132

  Schitterende zwarte bruidsjurk gemaakt van satijn, organza en kant met prachtige details, vetersluiting achter.

  € 949,00
 • Bruidsjurk Gothic ZD44
  Bruidsjurk Gothic ZD44

  Prachtige romantische Gothic bruidsjurk geheel op maat gemaakt , deze bruidsjurk is gemaakt van tafzijde met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter .Dit zijn de originele foto's wat u ziet is wat…

  € 899,00
 • Bruidsjurk RR11
  Bruidsjurk RR11

  Prachtige luxe bruidsjurk met gedeeltelijk doorschijnend lijfje, gemaakt van satijn tule en luxe Franse kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie lange sleep. Ook deze…

  € 1.199,00
 • Bruidsjurk Gothic BRR99
  Bruidsjurk Gothic BRR99

  Schitterende Gothic bruidsjurk gemaakt van tafzijde en tule, met mooie hand geborduurde details, vetersluiting achter. Op foto's 3 tot en 5 ziet u Melissa een van onze bruidjes in deze prachtige jurk.

  € 899,00
  97 - 108 van 580 resultaten
 • 1
 • ...
 • 8
 • 9
 • 10
 • ...
 • 49
© 2009 - 2024 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel