Grote maten bruidsjurken

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL 14  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER , HANDSCHOENEN JASJE OF STOLA TE MAKEN ,  MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR. HET GROOTSTE GEDEELTE VAN ONZE BRUIDSJURKEN ZIJN EIGEN ONTWERPEN VAN HET ATELIER EN ONS  IN PRINCIPE KUNNEN BIJNA AL ONZE BRUIDSJURKEN OOK IN GROTE MATEN WORDEN GEMAAKT, DUS KUNT U OOK BIJ ONZE ANDERE BRUIDSJURKEN KIJKEN.

 Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES VOOR ONZE ADMINISTRATIE OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN. Ook indien uw vragen heeft stel deze via het contact formulier zo blijft het voor ons en onze administratie overzichtelijk

per pagina
 • Bruidsjurk MA2055
  Bruidsjurk MA2055

  Schitterende bruidsjurk die ook in de grote maten kan worden gemaakt, deze bruidsjurk is gemaakt van satijn met prachtige hand geborduurde details in kleur .Vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.Foto1 is een van onze…

  € 999,00
 • Bruidsjurk GR20
  Bruidsjurk GR20

  Schitterende bruidsjurk in het rood , gemaakt is deze bruidsjurk van satijn met mooie details, vetersluiting achter en een mooi kort sleepje. Ook deze bruidsjurk kan in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 899,00
 • Bruidsjurk GM14
  Bruidsjurk GM14

  Schitterende bruidsjurk in het paars , gemaakt is deze bruidsjurk van tafzijde met mooie hand geborduurde details, vetersluiting achter. Ook deze bruidsjurk kan in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 799,00
 • Bruidsjurk g30
  Bruidsjurk g30

  Schitterende bruidsjurk in 2 kleuren gemaakt van satijn met mooie handgeborduurde details en mooie sleep

  € 849,00
 • Bruidsjurk 0119
  Bruidsjurk 0119

  Schitterende strapless bruidsjurk, gemaakt is deze bruidsjurk van satijn en luxe organza met prachtige hand geborduurde details , vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Foto 2 en 3 zijn 2 van onze bruidjes in deze…

  € 899,00
 • Bruidsjurk F847
  Bruidsjurk F847

  Schitterende bruidsjurk, geheel op maat gemaakt , deze bruidsjurk is gemaakt van tafzijde en luxe organza met prachtige hand geborduurde details.Rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie halflange sleep.

  € 999,00
 • Bruidsjurk FW205
  Bruidsjurk FW205

  Schitterende droomjurk die ook in grote maten kan worden gemaakt, de bruidsjurk is gemaakt van satijn luxe organza en tule, met prachtige handgeborduurde details en een 3 meter lange sleep.Vetersluiting achter. Deze bruidsjurk kan…

  € 999,00
 • Bruidsjurk BG877
  Bruidsjurk BG877

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn en luxe organza met mooie hand geborduurde details, vetersluiting achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk GM202
  Bruidsjurk GM202

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn ,organza en luxe kant met mooie hand geborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk GM201
  Bruidsjurk GM201

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn ,organza en luxe kant met mooie hand geborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk GM200
  Bruidsjurk GM200

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn ,organza en luxe kant met mooie hand geborduurde details, vetersluiting achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk gm45
  Bruidsjurk gm45

  Prachtige bruidsjurk van chiffon met mooie handgeborduurde details en halflange sleep.

  € 799,00
per pagina
© 2009 - 2023 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel