Grote maten bruidsjurken

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL 14  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER , HANDSCHOENEN JASJE OF STOLA TE MAKEN ,  MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR. HET GROOTSTE GEDEELTE VAN ONZE BRUIDSJURKEN ZIJN EIGEN ONTWERPEN VAN HET ATELIER EN ONS  IN PRINCIPE KUNNEN BIJNA AL ONZE BRUIDSJURKEN OOK IN GROTE MATEN WORDEN GEMAAKT, DUS KUNT U OOK BIJ ONZE ANDERE BRUIDSJURKEN KIJKEN.

 Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0648468323 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES VOOR ONZE ADMINISTRATIE OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN. Ook indien uw vragen heeft stel deze via het contact formulier zo blijft het voor ons en onze administratie overzichtelijk

per pagina
 • Bruidsjurk GM107
  Bruidsjurk GM107

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn, tule en luxe kant met mooie details, vetersluiting achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk GM101
  Bruidsjurk GM101

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn en luxe organza met mooie hand geborduurde details, vetersluiting achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk GM103
  Bruidsjurk GM103

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn, tule en luxe kant met mooie details, vetersluiting achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk GM108
  Bruidsjurk GM108

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn, tule en luxe kant met mooie hand geborduurde details, ritssluiting met knoopjes overtrokken achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk GM106
  Bruidsjurk GM106

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn, tule en luxe kant met mooie hand geborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk GM105
  Bruidsjurk GM105

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn, tule en luxe kant met mooie hand geborduurde details, ritssluiting met knoopjes overtrokken achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk GM102
  Bruidsjurk GM102

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van satijn, tule en luxe kant met mooie hand geborduurde details, vetersluiting achter.

  € 799,00
 • Bruidsjurk GM69A
  Bruidsjurk GM69A

  Schitterende luxe bruidsjurk van taftzijde en luxe kant met mooie handgeborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk GM604
  Bruidsjurk GM604

  Schitterende bruidsjurk gemaakt van taftzijde met mooie handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. .

  € 899,00
 • Bruidsjurk GM603
  Bruidsjurk GM603

  Schitterende bruidsjurk van taftzijde en tule met mooie handgeborduurde details, vetersluiting achter en een mooie korte sleep

  € 899,00
 • Bruidsjurk GM602
  Bruidsjurk GM602

  Schitterende luxe bruidsjurk van tafzijde met prachtige handgeborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.Al onze jurken kunnen ook in andere kleuren worden gemaakt.

  € 899,00
 • Bruidsjurk GM601
  Bruidsjurk GM601

  Schitterende bruidsjurk van taftzijde met mooie handgemaakte details, vetersluiting achter en mooie halflange sleep

  € 899,00
per pagina
© 2009 - 2023 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel