Grote maten bruidsjurken

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL 14  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER , HANDSCHOENEN JASJE OF STOLA TE MAKEN ,  MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR. HET GROOTSTE GEDEELTE VAN ONZE BRUIDSJURKEN ZIJN EIGEN ONTWERPEN VAN HET ATELIER EN ONS  IN PRINCIPE KUNNEN BIJNA AL ONZE BRUIDSJURKEN OOK IN GROTE MATEN WORDEN GEMAAKT, DUS KUNT U OOK BIJ ONZE ANDERE BRUIDSJURKEN KIJKEN.

 Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0648468323 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES VOOR ONZE ADMINISTRATIE OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN. Ook indien uw vragen heeft stel deze via het contact formulier zo blijft het voor ons en onze administratie overzichtelijk

per pagina
 • Bruidsjurk gm44
  Bruidsjurk gm44

  Prachtige strapless bruidsjurk van satijn met mooie handgeborduurde details vetersluiting achter en een mooie sleep.

  € 849,00
 • Bruidsjurk GM231
  Bruidsjurk GM231

  Schitterende luxe bruidsjurk van satijn en luxe kant met mooie handgeborduurde details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk GK029
  Bruidsjurk GK029

  Schitterende luxe Strapless bruidsjurk voor de grote maten , deze bruidsjurk is gemaakt van satijn , met prachtige handgeborduurde details. en een mooie halflange sleep , Veter of ritssluiting achter ,verkrijgbaar in het wit ivoor…

  € 899,00
 • Bruidsjurk GK028
  Bruidsjurk GK028

  Mooie romantische bruidsjurk van satijn luxe organza en tulle met mooie handgeborduurde details en een halflange sleep.Vetersluiting achter

  € 899,00
 • Bruidsjurk GK027
  Bruidsjurk GK027

  Schitterende bruidsjurk van tafzijde met prachtige handgeborduurde details en een mooie halflange sleep.Vetersluiting achter

  € 899,00
 • Bruidsjurk GB89
  Bruidsjurk GB89

  Schitterende halter bruidsjurk voor de grotere maten de bruidsjurk is gemaakt van satijn en heeft prachtige handgeborduurde details, vetersluiting achter een schitterende halflange sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk GB88
  Bruidsjurk GB88

  Schitterende halter bruidsjurk voor de grotere maten de bruidsjurk is gemaakt van taftzijde en heeft prachtige handgeborduurde details, vetersluiting achter een schitterende halflange sleep.

  € 849,00
 • Bruidsjurk G5425
  Bruidsjurk G5425

  Schitterende luxe bruidsjurk van tafzijde met mooie handgeborduurde details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk G5424
  Bruidsjurk G5424

  Schitterende luxe bruidsjurk van tafzijde met mooie handgeborduurde details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk G5421
  Bruidsjurk G5421

  Schitterende bruidsjurk van satijn en luxe kant met mooie handgeborduurde details, vetersluiting achter en een mooie sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk g31
  Bruidsjurk g31

  Schitterende bruidsjurk van satijn en organza met mooie handgeborduurde details en mooie sleep

  € 899,00
 • Bruidsjurk g29
  Bruidsjurk g29

  Schitterende bruidsjurk van satijn en luxe organza met mooie handgeborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep

  € 899,00
per pagina
© 2009 - 2023 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel