Avondjurken/Galajurken

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL 14  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

AL ONZE AVOND/GALAJURKEN EN DE mOEDER VAN DE BRUID JURKEN ZIJN OOK IN ANDERE KLEUREN VERKRIJGBAAR ZIE HIERVOOR DE KLEURENKAARTEN.

 Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . 

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES VOOR ONZE ADMINISTRATIE OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN. Ook indien uw vragen heeft stel deze via het contact formulier zo blijft het voor ons en onze administratie overzichtelijk

per pagina
 • Avond/galajurk LB98
  Avond/galajurk LB98

  Schitterende avondjurk met mooie hand geborduurde details, deze jurk is gemaakt van chiffon en kan ook in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 399,00
 • Avondjurk p77
  Avondjurk p77

  Schitterende zilver kleurige avondjurk die geheel met de hand is gemaakt en bewerkt.

  € 399,00
 • Avondjurk 860A9
  Avondjurk 860A9

  Schitterende luxe avondjurk van taftzijde met prachtige handgeborduurde details vetersluiting achter. Deze jurk kan ook in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 399,00
 • Avond/galajurk RB29
  Avond/galajurk RB29

  Mooie luxe korte avond/gala/gelegenheidsjurk met prachtige details kan ook in andere kleuren worden gemaakt.

  € 399,00
 • Avondjurk PA603
  Avondjurk PA603

  Schitterende bruids-avondjurk van satijn , met prachtige handgeborduurde details , vetersluiting achter. Ook deze jurk kan in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 399,00
 • Avondjurk VA18
  Avondjurk VA18

  Prachtige strapless avondjurk van chiffon met mooie handgeborduurde details vetersluiting achter, Deze jurk kan ook in andere kleuren worden gemaakt..

  € 399,00
 • Avondjurk VA19
  Avondjurk VA19

  Prachtige avondjurk van charmeuse met mooie handgeborduurde details met mooie sexy achterkant, Deze jurk kan ook in andere kleuren worden gemaakt..

  € 359,00
 • Avondjurk VA20
  Avondjurk VA20

  Prachtige strapless avondjurk van charmeuse met mooie handgeborduurde details en een mooie sexy achterkant, Deze jurk kan ook in andere kleuren worden gemaakt..

  € 359,00
 • Avondjurk VA21
  Avondjurk VA21

  Prachtige strapless avondjurk van chiffon met mooie handgeborduurde details met mooie sexy achterkant, Deze jurk kan ook in andere kleuren worden gemaakt..

  € 399,00
 • Avondjurk VA22
  Avondjurk VA22

  Prachtige strapless avondjurk van chiffon met mooie handgeborduurde details met mooie sexy achterkant, Deze jurk kan ook in andere kleuren worden gemaakt..

  € 399,00
 • Avondjurk WZ91
  Avondjurk WZ91

  Schitterende avondjurk in zwart/wit gemaakt is deze jurk van tafzijde of kan gemaakt worden in satijn.

  € 399,00
 • Luxe avondjurk LU115A
  Luxe avondjurk LU115A

  Schitterende zeer luxe avondjurk van taftzijde met prachtige handgeborduurde en handgemaakte details en een mooie korte sleep.

  € 599,00
per pagina
© 2009 - 2021 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel